Ads Top

Επιστροφή-βόμβα στον Ολυμπιακό - Φούντωσαν οι φήμες - Πέντε ονόματα... φωτιά



Δεν έχει κοπάσει καλά - καλά η σκόνη που άφησε πίσω της η επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό και ήδη ακούγονται και γράφονται πολλά για νέες επιστροφές, που θα "ταρακουνήσουν" το λιμάνι.
Ήδη μέσω του Τύπου "οργιάζουν" οι φήμες για παίκτες που μπορεί να επιστρέψουν στον Ολυμπιακό και με μια πρώτη σκέψη, υπάρχουν ορισμένα ονόματα που μπορούν να "παίξουν" εκ νέου για τους Ερυθρόλευκους, με βάση πάντα τις ανάγκες της ομάδας.

Αρχικά, ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσε να ξαναπαίξει με τα ερυθρόλευκα είναι ο Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος αποθεραπεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε τον Δεκέμβριο στην Αλ Γκαράφα και μάλιστα ξεκίνησε με γκολ στο Κύπελλο του Κόλπου.

Δεύτερον, ο παλιός γνώριμος Ερνάνι δεν υπολογίζεται από τον Κονσεϊσάο στην Πόρτο και το τελευταίο τριήμερο εμφανίζονταν μια ανάσα από τη Λεβάντε, όμως για κάποιο λόγο το θέμα έχει κολλήσει και υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να επιστρέψει στο λιμάνι.

Τέλος, υπάρχει πάντα στο "κάδρο" η δύσκολη περίπτωση του Ανδρέα Σάμαρη. Ο  Έλληνας μέσος είναι στα "αζήτητα" της Μπενφίκα, η οποία ψάχνει εδώ και καιρό να βρει ομάδα που να καλύπτει τις απαιτήσεις της και να τον δώσει κάπου που θα μπορεί να παίζει για να έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Τα παραπάνω ονόματα είναι μερικά που μπορούν υπό προϋποθέσεις να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό, χωρίς να υπάρχει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον, ενώ πάντα στα υπόψιν υπάρχει η περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ, την ώρα που γράφτηκε και το "τρελό" σενάριο και για τον Κώστα Μήτρογλου.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.