Ads Top

Και τώρα… φέρτε τη Σπαρτάκ – Ο δρόμος του ΠΑΟΚ προς τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ!



Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε με εμφατικό τρόπο τη Βασιλεία και έτσι γνωρίζει ήδη πως θα αντιμετωπίσει τη Σπάρτακ Μόσχας στον τρίτο προκριματικό του Champions League.
Η κλήρωση που έχει γίνει εδώ και μέρες, έχει φέρει την ρωσική ομάδα στον δρόμο του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 8 Αυγούστου (20:00) στην «Otkritie Arena» και ο επαναληπτικός την Τρίτη 14 Αύγουστου στην Τούμπα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την Σπαρτάκ

Η Σπαρτάκ πέρυσι τερμάτισε στην τρίτη θέση του ρωσικού πρωταθλήματος, δύο βαθμούς πίσω από την ΤΣΣΚΑ και τέσσερις από την Λοκομοτίβ, εξασφαλίζοντας έτσι το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Και στην Ευρώπη, όμως, την περασμένη σεζόν απέδειξε πως είναι πολύ σκληρή για να «πεθάνει», φτάνοντας μέχρι τους «32» του Europa League. Μάλιστα, αποκλείστηκε από την Μπιλμπάο δίνοντας κατάθεση ψυχής στην Ισπανία. Παρά τη βαριά ήττα με σκορ 3-1 στη Μόσχα στο πρώτο ματς, η «ομάδα του λαού» το πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό στο Σαν Μαμές και επικράτησε με σκορ 2-1, που δεν στάθηκε αρκετό για να της δώσει το εισιτήριο.

Στον πάγκο της έχει τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος βρίσκεται στον σύλλογο από τον Αύγουστο του 2016, όταν και ξεκίνησε ως υπηρεσιακός.

Στο ρόστερ τους έχουν δύο από τα αστέρια που έλαμψαν με την εθνική Ρωσίας στο Μουντιάλ, τον 24χρονο μπακ Ίλια Κουτέποφ και τον επίσης 24χρονο μεσοεπιθετικό, Ρομάν Ζομπνίν. Το αστέρι της ομάδας είναι ο Κουίνσι Προμς, ο 26χρονος Ολλανδός που ηγείται στην επίθεση των «ερυθρόλευκων».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.