Ads Top

Πάει για τεράστιο μπαμ ο Ολυμπιακός - Επιθετικός αξίας 10 εκατ. - Στα 2 εκατ. το κασέ του


Την ώρα που η Τουρκία βουίζει ότι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι πολύ κοντά στους «Μαύρους Αετούς» και στην Μπενφίκα, μια άλλη επιστροφή ενός παλιού γνώριμου φαίνεται να «ψήνεται» στο λιμάνι, καθώς ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του σε περίπτωση που ο Ιρανός αποχαιρετήσει τον Πειραιά.
Μετά λοιπόν τον Γιάννη Φετφατζίδη και τον Βασίλη Τοροσίδη, ένα ακόμη «αγαπημένο» παιδί του Ολυμπιακού ετοιμάζει την μεγάλη επιστροφή του. Ο λόγος λοιπόν για τον Κώστα Μήτρογλου.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει και η Sportday, η Μαρσέιγ είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Ολιβιέ Ζιρού από την Τσέλσι και ο Έλληνας επιθετικός ίσως χρειαστεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το συμβόλαιο του Κώστα Μήτρογλου ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, πόσο που η ερυθρόλευκη ΠΑΕ θα έβγαζε από τα ταμεία της για έναν παίκτη που θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τα δικαιώματα του παίκτη διατηρεί μέχρι αυτή τη στιγμή η Μπενφίκα, ομάδα που ο Ολυμπιακός έχει ξανά διαπραγματευτεί στο παρελθόν και υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στα δυο κλαμπ που δεν θα δυσκολέψουν πιθανό deal.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.