Ads Top

Κι όμως το 1-1 εκτός έδρας είναι καταραμένο για τον ΠΑΟΚ!


Ο ΠΑΟΚ για τέταρτη φορά φέρνει εκτός έδρας 1-1 στην προσπάθεια του να περάσει στους ομίλους του Champions League και θέλει αυτή τη φορά να σπάσει την κατάρα!
Το 1-1 ακούγεται ως το τέλειο αποτέλεσμα για πρώτο ματς εκτός έδρας. Μία ισοπαλία με γκολ την υπογράφουν και με τα δύο χέρια όλοι οι προπονητές. Κι όμως, για τον ΠΑΟΚ αυτό το αποτέλεσμα στοιχειώνει την ευρωπαϊκή του ιστορία και την προσπάθεια του να περάσει στους ομίλους του Champions League.

Το 2010 ένα γκολ του Βλάναν Ίβιτς 10 λεπτά πριν το τέλος πάγωνε το Άμστερνταμ (1-1), όμως στην απίστευτη ρεβάνς ο Άγιαξ με έναν απίστευτο Λουίς Σουάρες και σύμμαχο την τύχη, πήρε το 3-3 που τον έστειλε στην επόμενη φάση.

Τρία χρόνια αργότερα το γκολ ισοφάρισης στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτο εκτός έδρας παιχνιδιού απέναντι στην Σάλκε ήρθε από τον Μίροσλαβ Στόχ (1-1), όμως στην ρεβάνς κεκλεισμένων των θυρών οι Γερμανοί προκρίθηκαν με νίκη 2-3.

Το 2016 το ίδιο σενάριο ξανά απέναντι στον Άγιαξ. Ο Δικέφαλος πήρε το 1-1 στην Ολλανδία με γκολ του Τζάλμα Κάμπος, όμως στην ρεβάνς παρότι προηγήθηκε και έχασε πλήθος κλασικών ευκαιριών, ηττήθηκε με 1-2 από δύο γκολ του Κλάασεν.

Το γκολ του Ουάρντα στην Λισσαβόνα διατήρησε το εκπληκτικό φετινό ευρωπαϊκό αήττητο του ΠΑΟΚ (1-1), όμως όπως διδάσκει η ιστορία τίποτα δεν έχει κριθεί, έστω κι αν ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε μία ιστορική επιτυχία!

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.