Ads Top

Tα σαρώνει όλα ο Μαρινάκης - Σκάει νέα βόμβα μετά τον Ποντένσε!


Ραγδαίες εξελίξεις στο λιμάνι και οργασμός παντού! - Tα σαρώνει όλα ο Μαρινάκης - Σκάει νέα βόμβα μετά τον Ποντένσε!
Μια+δύο μεταγραφικές ιστορίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στο λιμάνι και η υποχρέωση του Μαρτίνς να «ελαφρύνει» το ρόστερ που ανοίγει συζήτηση

Ναι, ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι το θέμα της βραδιάς. Δεν είναι όμως το μοναδικό για τον Ολυμπιακό που μόλις επέστρεψε στη βάση του και ετοιμάζεται για μια εβδομάδα που μοιάζει πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα, σε διάφορα επίπεδα. Από σήμερα Παρασκευή ως τις 13 του μήνα και την αναχώρηση για το Βέλγιο οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται πως είναι έτοιμοι να προχωρήσουν μια σειρά από σοβαρές υποθέσεις για το ρόστερ της ομάδας. Και στα μεταγραφικά, αλλά και σε ότι αφορά εκείνους που δεν θα συνεχίσουν να βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος που ως τώρα πραγματικά κερδίζει τις εντυπώσεις με τη δουλειά του έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον η ανακοίνωση των ονομάτων εκείνων που κάπου εδώ θα κατέβουν το τρένο. Διότι δεν είναι μόνοι οι… προφανείς υποψηφιότητες κάποιων νεαρών (Σάλιακας, Μανθάτης, Νικόλης, Βέργος) που εξ αρχής το πιθανότερο ήταν να ακολουθήσουν την ομάδα μόνο στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας. Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως τώρα με την ενσωμάτωση των Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί ήρθε η ώρα για μια ακόμη αποχώρηση από εκείνες που θα κάνουν αίσθηση (μετά την απόφαση για Ταχτσίδη στο ξεκίνημα). Ο Χατζησαφί μπαίνει στην ομάδα σε μια περίοδο που ο Κούτρης δεν είναι ακόμη έτοιμος, άρα μαζί με τον Τσιμίκα θα είναι οι δύο επιλογές στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ανσαριφάρντ όμως έρχεται να γίνει τέταρτος στην παρέα των φορ μαζί με τους Γκερέρο, Μάνο και Τζούρτζεβιτς άρα ίσως εδώ να… προκύψει θέμα. Ναι, ο Σέρβος είναι που μοιάζει ο πιο αδύναμος κρίκος, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι παραπάνω από μια αίσθηση και τίποτα περισσότερο.

Σε ότι αφορά τώρα στα μεταγραφικά; Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει μια σειρά από υποθέσεις που έχει καιρό τώρα ξεχωρίσει. Να τις προχωρήσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Είτε δηλαδή να προκύψουν deal, είτε να πάει για… άλλα. Φυσικά τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε, του «ιπτάμενου» Πορτογάλου που εάν και εφόσον αλλάζει τα δεδομένα του καλοκαιριού. Πολύ υψηλού επιπέδου, σε καταπληκτική ηλικία, ποδοσφαιριστής που δεν υπάρχει «αντίστοιχο» πακέτο στην Σούπερ Λιγκ. Οι Πορτογάλοι λένε πως πέρασε ιατρικές εξετάσεις στο Λονδίνο, υπάρχει η φήμη ότι ο Ποντένσε είναι στην Ελλάδα κλπ. Και μόνο ότι ισχύει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και ότι υπάρχει προσπάθεια απόκτησης του είναι σπουδαίο. Αν γίνει και όλας; Τότε προφανώς η κουβέντα πηγαίνει σε άλλη βάση. Σημειώστε πως η Σπόρτινγκ όταν κατέβει από το… χάος πιθανότατα θα θυμηθεί τον Οτζίτζα Οφόε. Και αυτή η παράμετρος μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο.

Δεν είναι όμως μόνο ο Ποντένσε που κάνει επίκαιρη τη μεταγραφική κουβέντα, και ανεβάζει την αδρεναλίνη στο λιμάνι. Σύμφωνα με πληροφορίες καλά εξελίσσεται και το θέμα του Σανίν Πρσιτς, καθώς ο Βόσνιος που είχε έρθει στην Ελλάδα αρχές του καλοκαιριού μοιάζει πλέον να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση των Ερυθρόλευκων. Από τους καλύτερους ελεύθερους της αγοράς. Ποδοσφαιριστής που οι Ισπανοί τον συνέδεαν με τη Βαλένθια, που το όνομα του έπαιξε για την Πρέμιερ Λιγκ. Σε αυτό το στιλ θα είναι οι επιλογές στον άξονα. Στο στιλ Πρσιτς. Χαφ που να μπορούν να παίξούν και στο «6» αλλά και στο «8» έχοντας ως βασικό ατού την ικανότητα στη δημιουργία. Ο Πρσιτς είναι πιο «8άρι», ο Γουίλιαν πιο «6άρι» και οι δύο μαζί δύο σημαντικές μεταγραφικές υποθέσεις. Στόχος είναι τουλάχιστον ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής να μπει στο ρόστερ σύντομα ώστε να είναι διαθέσιμος στο επόμενο στάδιο της προετοιμασίας. Σαφώς η περίπτωση του Πρσιτς είναι πιο εφικτή, από τη στιγμή που ο Βόσνιος είναι ελεύθερος. Ο Βραζιλιάνος ανήκει στη Φλαμέγκο και η μεταγραφή του είναι υπόθεση 4-5 εκατ ευρώ.

*to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.