Ads Top

Σκάει κι άλλη βόμβα ο Γιαννακόπουλος; NBAer που... κεντάει - Στο κόλπο και ο Ολυμπιακός;


Ο Γιώργος Παπαγιάννης φαίνεται πως δεν χωρά στο ρόστερ των Μπλέιζερς. Εν αναμονή εξελίξεων Παναθηναϊκός αλλά και... Ολυμπιακός.
Το φετινό Summer League δεν εξελίσσεται όπως ίσως να ονειρευόταν ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο Μεγαρίτης σεντερ είδε σταδιακά τον χρόνο συμμετοχής του με τους Μπλέιζερς να μειώνεται, φτάνοντας να βλέπει εξ ολοκλήρου από τον πάγκο τη νίκη επί των Σέλτικς.

Ο «Papa» προσπαθεί να παραμείνει στο ΝΒΑ, όμως τα δεδομένα φαίνεται πως θα τον αναγκάσουν να κοιτάξει προς… Ευρώπη μεριά, εκεί όπου τον περιμένουν αρκετοί υποψήφιοι μνηστήρες, όπως φυσικά και ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» παρακολουθούν εξ αρχής στενά τις εξελίξεις με τον Παπαγιάννη, έχοντας κάνει κρούση για εκείνον και την εποχή που έμεινε ελεύθερος από τους Κινγκς, προτού βρει συμβόλαιο στους Μπλέιζερς. Οι εξελίξεις που φέρεται να δρομολογούνται στο άμεσο μέλλον (δύσκολα θα παραμείνει στους Μπλέιζερς) ίσως αναθερμάνουν σε μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν δημοσιεύματα από το Ισραήλ που αναφέρουν ότι ο 21χρονος Μεγαρίτης σέντερ αρέσει και στον νέο κόουτς του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός (που έχει τον πρώτο λόγο), ο Ολυμπιακός (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα) αλλά και αρκετοί «μνηστήρες» από την Ευρώπη, αναμένουν εξελίξεις στην υπόθεση του Έλληνα σέντερ.

*pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.