Ads Top

Βάζει «βόμβα» στο πρωτάθλημα το EpsilonTV!


Επίσημο ενδιαφέρον του Epsilon TV για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Superleague, των 7 ομάδων που δεν έχουν ακόμη τηλεοπτική στέγη!

Το κανάλι «Epsilon» του Ιβάν Σαββίδη, απέστειλε στην Super League επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 7 ΠΑΕ που δεν έχουν συμβόλαιο!
Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη (18/7) έφτασε στα γραφεία της διοργανώτριας επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των 7 ομάδων που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο για τη νέα σεζόν!

Αφορά όλους τους τηλεοπτικά «άστεγους», δηλαδή τις ΠΑΕ: Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης.

Το ενδιαφέρον του «Epsilon» είναι σε προκαταρτικό στάδιο (δεν έχει γίνει κουβέντα για χρήματα και χρονικές διάρκειες), όμως για πρώτη φορά εκδηλώνεται επίσημα.

Όλα αυτά, μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στις συζητήσεις της Super League με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, όπου οι δυο πλευρές δεν φαίνεται να τα βρίσκουν.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη να δώσει τη λύση προκειμένου το πρωτάθλημα να ξεκινήσει κανονικά χωρίς εκκρεμότητες. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και πέρσι, με την χορηγία του πρωταθλήματος («Σουρωτή»), η οποία μπορεί μεν να μην απέδωσε σε μέγιστο βαθμό αλλά είχε βγάλει τον συνεταιρισμό από μια δύσκολη θέση.


Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως σηματοδοτούνται εξελίξεις, αφού οι ΠΑΕ ήταν και παραμένουν αρνητικές στην πρόταση Βασιλειάδη για πρωτάθλημα 12 ομάδων και τηλεοπτικούς παρόχους την ΕΡΤ και τη Nova για την επόμενη 5ετία.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.