Ads Top

Αλλάζει επίπεδο: Έτσι «κλείνει» στόματα ο Ολυμπιακός στα μεταγραφικά!


Κάτι παραπάνω από επιβεβλημένες οι 2 κινήσεις...Έτοιμος να κλείσει δύο πολύ σημαντικές και μεγάλες «τρύπες» στο ρόστερ του είναι ο Ολυμπιακός, αφού τις τελευταίες ώρες φορτσάρει για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Γουίλιαν Αράο και Γιασίν Μεριά.
Αυτό που ο Ολυμπιακός ήδη γνώριζε, ότι δηλαδή χρειάζεται δύο δυνατές μεταγραφές στις νευραλγικές θέσεις των στόπερ και των αμυντικά χαφ, φάνηκε ακόμη περισσότερο μετά το 4-0 από τη Γκενκ το απόγευμα του Σαββάτου. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν και πάλι τεράστια προβλήματα σε όλες τις γραμμές και έδειξαν ότι είναι... έτοιμοι για μεταγραφές. Δύο εξ αυτών, δεν αποκλείεται μάλιστα να μπουν στην τελική τους ευθεία για να ολοκληρωθούν ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες.

Πρόκειται φυσικά για δύο υποθέσεις που βρίσκονται εδώ και μέρες στον αφρό της «ερυθρόλευκης» επικαιρότητας. Ο Τυνήσιος Γιασίν Μεριά της Σφάξιεν είναι ο στόπερ που ο Ολυμπιακός προσπαθεί εκ νέου να αποκτήσει μετά το πρόσφατο ναυάγιο των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ στα χαφ, ο Βραζιλιάνος Γουίλιαν Αράο της Φλαμένγκο είναι ο διακαής πόθος του Πέδρο Μαρτίνς. Και οι δύο υποθέσεις αλλά και το γεγονός ότι πλέον ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για να τις τελειώσει θετικά, σχετίζονται φυσικά και με την πώληση του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε στη Γάνδη, η οποία αποφέρει έσοδα στους Πειραιώτες και ταυτόχρονα «ξεφορτώνονται» το βαρύ συμβόλαιό του.

Στην παρούσα φάση, οι επαφές με τις διοικήσεις τόσο της Σφάξιεν για τον Μεριά όσο και της Φλαμένγκο για τον Αράο είναι σε πλήρη εξέλιξη και από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία για αίσιο τέλος και στις δύο περιπτώσεις τα επόμενα 24ωρα.

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.