Ads Top

Ηχηρή… καμπάνα για Ολυμπιακό!


Εικόνα κάτω του μετρίου και του αναμενομένου παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο τέταρτο και τελευταίο φιλικό επί βελγικού εδάφους και ηττήθηκε με 4-0 από την Γκενκ. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πολλά λάθη, δεν εμφάνισαν καλό πρόσωπο και γνώρισαν την ήττα από τη βελγική ομάδα.
Ο Ολυμπιακός δεν είχε καλή εικόνα, συνολικά, στο πρώτο ημίχρονο. Για ένα διάστημα, για τα πρώτα 25’ περίπου, το πάλεψε, πίεσε ψηλά και απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά συνολικά δεν ήταν καλός. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν κενά στην άμυνα και σε δύο περιπτώσεις το «πλήρωσαν»: Στο 30’ με το σουτ του Τροσάρ (1-0), μετά από κόντρες, και στο 34’ με το σουτ του αμαρκάριστου Μαλινόφσκι (2-0). Οι Βέλγοι είχαν και δύο δοκάρια, με το πέναλτι στο 7’ και στο 42’ με την κεφαλιά του Ζεγκρόβα. Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός είχε κι εκείνος κάποιες καλές στιγμές, όπως στο 1’ (κεφαλιά, αλλά ήταν αδύναμη) και στο 33’ με τον Γκερέρο, στο 15’ με το φάουλ του Φορτούνη, στο 16’ με την κεφαλιά του Μπουχαλάκη και στο 23’ με τον Καμαρά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά, είχε τρεις πολύ καλές στιγμές στα πρώτα 15’, αλλά ταυτόχρονα δεν έλειψαν και τα κενά στην άμυνα. Στο 48’ ο Τσιμίκας έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, πέρασε στον Ποντένσε, εκείνος γύρισε στον Γκερέρο αλλά αστόχησε από κοντά, στο 49’ το φάουλ του Χριστοδουλόπουλου και στο 59’ το σουτ του Έλληνα μέσου, πέρασαν ελάχιστα άουτ, ενώ η κεφαλιά του Σισέ στο 60’ δεν βρήκε στόχο (δεν είχε δύναμη). Η Γκενκ έβαλε και τρίτο γκολ στο 66’ (3-0) με το πέναλτι του Τροσάρ, μετά το μεγάλο λάθος του Σισέ, ο οποίος τράβηξε, δίχως λόγο, τον αντίπαλό του. Ακολούθησε και ένα τέταρτο γκολ για τους Βέλγους, με το σουτ του Ζεγκρόβα στο 76’ (4-0), με τον Ολυμπιακό να απειλεί στο φινάλε με το (άστοχο) σουτ του Ανσαριφάρντ (90’).

Προφανώς και ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι έτοιμος ακόμα και θέλει πολλή δουλειά (και ενίσχυση, εννοείται), ωστόσο το αποψινό ήταν ένα «καμπανάκι» για τους «ερυθρόλευκους» ενόψει της συνέχειας...

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά (46’ Ανδρούτσος), Φετφατζίδης (46’ Ποντένσε), Φορτούνης (80’ Κούτρης), Χριστοδουλόπουλος (80’ Χατζισαφί), Γκερέρο (80’ Ανσαριφάρντ).

*redking.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.