Ads Top

Ξεκίνησε καλά και εντυπωσιακά με Ζαμπά, το' «Χ»ασε στο τέλος


Το... σόλο του Ζαμπά στο α' ημίχρονο άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, η Γάνδη είχε απάντηση στις καθυστερήσεις για το τελικό 1-1 της φιλικής αναμέτρησης. Δεν απειλήθηκε στο πρώτο 45λεπτο ο Δικέφαλος, πρωταγωνιστής ο Ρέι στο β' . "Πρώτη" για Ουάρντα και Πρίγιοβιτς.
Η Γάνδη δεν έκανε ιδιαιτέρως αισθητή την παρουσία της στο α΄ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να έχει με το... καλημέρα τα ηνία του παιχνιδιού. Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα στα μετόπισθεν, ο Δικέφαλος προηγήθηκε και σφράγισε την ανωτερότητά του μέσα από μια εξαιρετική έμπνευση του Λέο Ζαμπά, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πανηγύρισε το πρώτο του γκολ στα "ασπρόμαυρα".

Διαφορετική ήταν η εικόνα του παιχνιδιού στο β΄μέρος, κάτι που φαντάζει απολύτως λογικό δεδομένου πως η Γάνδη μπήκε πιο ορεξάτη να αποδείξει στο γήπεδο πως είναι πιο προετοιμασμένη στην παρούσα φάση από τον ΠΑΟΚ ενώ από την πλευρά του και ο Δικέφαλος προχώρησε σε μαζεμένες αλλαγές. Φώναξε "παρών" ο Ρέι όποτε χρειάστηκε, "καθαρίζοντας" αρκετές φάσεις, ωστόσο, δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και στο γκολ της ισοφάρισης των Βέλγων για το τελικό 1-1.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.