Ads Top

Στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν ο Φιλ Γκος!


Ο ηγέτης της περσινής σεζόν του Δικεφάλου, Φιλ Γκος, είπε το πολυπόθητο... ναι και παραμένει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ και τη νέα χρονιά. Μια απόφαση που ανακοίνωσε πρώτα ο ίδιος!
Απόφαση ελήφθη για τον Φιλ Γκος! Δεν πάει πουθενά, στον ΠΑΟΚ θα μείνει! Ο Αμερικανός που αποδείχθηκε παίκτης - βαρόμετρο της περσινής σεζόν του ΠΑΟΚ, απάντησε θετικά στους Θεσσαλονικείς και ετοιμάζεται για μια ακόμη χρονιά στα... ασπρόμαυρα!

Κέρδισε με την πορεία του και τα όσα ηγετικά έδειξε μέσα στο παρκέ την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Δικεφάλου, οι οποίοι με την ολοκλήρωση της σεζόν, έκαναν σαφές στην πλευρά του έμπειρου καλαθοσφαιριστή πως θα τον ήθελαν και τη νέα σεζόν στο δυναμικό τους.

Με τη σειρά του, ο Γκος πήρε μερικές ημέρες για να το σκεφτεί και να βάλει κάτω όλα τα δεδομένα που αφορούσαν την καριέρα του. Οι επαφές που είχε με τον κόουτς Παπαθεοδώρου αλλά και με τον Νίκο Σταυρόπουλο στο πλαίσιο του Summer League στο Λας Βέγκας, αποδείχθηκαν κομβικές καθώς ο παίκτης αντιλήφθηκε πως ο Δικέφαλος φαντάζει μια καλή προοπτική και για τη νέα σεζόν, παρά το γεγονός ότι στα αυτιά του ήχησαν... σειρήνες από άλλες ομάδες, με καλύτερους οικονομικά όρους.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ του έκανε την καλύτερη πρόταση -βάσει των οικονομικών δεδομένων της ομάδας-, ποντάροντας παράλληλα στη "χημεία" που δημιούργησαν παίκτες και επιτελείο, με ξεκάθαρους ρόλους για τον καθένα.

Μετά την πίστωση χρόνου που του δόθηκε, ο Γκος αποδέχθηκε την πρόταση του Δικεφάλου, απαντώντας θετικά, κάτι που ανακοίνωσε πρώτα ο ίδιος μέσω της ιστοσελίδας του στο instagram, ρωτώντας τον κόσμο αν είναι έτοιμος για... έναν δεύτερο γύρο.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.