Ads Top

Απίστευτα πράγματα με τον «κλεισμένο» παικταρά του Ολυμπιακού - Αυτός «τελείωσε» τον Ανσαριφάρντ!


Όλοι ψάχνονται για τη σούπερ μεταγραφή, γιατί «έστειλαν» τον Ιρανό.
Όλα τα «ερυθρόλευκα» Μέσα αναφέρουν ότι ο Ντανιέλ Ποντένσε βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ένα σήριαλ, δηλαδή, φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του, με τους Πειραιώτες να αποκτούν έναν -κατά γενική ομολογία- εξαιρετικό παίκτη.

Πάντως, το φοβερό στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι στην Πορτογαλία δεν αναφέρουν το παραμικρό για την άφιξη του 22χρονου εξτρέμ. Μάλιστα, ο παίκτης δεν ενημέρωσε ποτέ τη Σπόρτινγκ ότι παίρνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ωστόσο το άφησε ανοιχτό πως ετοιμάζεται να υπογράψει σε... μια ομάδα εκτός Πορτογαλίας.

Παράλληλα, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει την παρουσία του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, ενώ κανείς δεν τον είδε στο αεροδρόμιο, όταν διέρρευσε από την Πορτογαλία χθες το απόγευμα ότι μπορεί να έρθει στην Αθήνα, παρόλο που υπήρχαν άνθρωποι γι' αυτόν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» .

Βεβαίως, αυτό δε σημαίνει ότι ο Ντανιέλ Ποντέσε δεν ήρθε στην Ελλάδα, ή πως η μεταγραφή του στο λιμάνι δεν ισχύει, όταν, μάλιστα, υπάρχουν άλλες φήμες που αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος πέρασε ήδη τα ιατρικά του στην… Αγγλία! Από την άλλη, όμως, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι δεν έχει γίνει επίσημα τίποτα γνωστό στη συγκεκριμένη περίπτωση και όλα γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα χωρίς να διαρρέεται το παραμικρό.

«Τελείωσε» τον Ανσαριφάρντ

Στο μεταξύ, όσον αφορά το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ο πρόεδρος των Τούρκων, σε συνέντευξη που έδωσε μετά τη σύσκεψη για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, δεν είπε λέξη για τον Ιρανό φορ.

Μπορεί να ρωτήθηκε σχετικά, ωστόσο στην ουσία αποκάλυψε ότι η ενίσχυση στην επίθεση έχει κλείσει, προαναγγέλοντας την παραμονή του βασικού σέντερ φορ, Αλβάρο Νεγρέδο, ενώ μόλις χθες έκλεισε ένας ακόμα επιθετικός από την Οσμάνλισπορ για τρίτος (δεύτερος λογίζεται ένας Καναδός που αποκτήθηκε τον Γενάρη).

Όπως ξεκαθάρισε, μάλιστα, ο πρόεδρος της Μπεσίκτας η βασική προτεραιότητα του συλλόγου δεν είναι η απόκτηση επιθετικού, αλλά του αντικαταστάτη του σούπερ σταρ Ταλίσκα, ενός παίκτη, δηλαδή, που θα παίζει πίσω από το «9άρι».

Όλα τα παραπάνω στην ουσία επιβεβαίωσαν όσα γράφαμε χθες σχετικά με τις πιθανότητες που υπάρχουν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπεσίκτας, μια ομάδα που θυμίζουμε ότι δεν αγωνίζεται φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ και πως δεν έχει το δικαίωμα λόγω περιορισμών να ξοδεύει αλόγιστα ποσά σε μεταγραφές.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι ο Ιρανός φορ δεν έχει πέραση στην Τουρκία. Κάθε άλλο, είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα εκεί, ωστόσο για να προχωρήσει η περίπτωσή του θα πρέπει στον Ολυμπιακό να ρίξουν κατά πολύ τις απαιτήσεις τους, οι οποίες ξεπερνούν σε αυτή τη φάση τα 7 εκατ. ευρώ, ή και τα 10 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.