Ads Top

Τσίτα τα γκάζια από Μαρτίνς - Τι ζήτησε να γίνει άμεσα - Παλεύουν ονοματάρες στο Λιμάνι



Στασιμότητα επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς μπορεί οι Ερυθρολεύκοι να δουλεύουν για περιπτώσεις παικτών που τους ενδιαφέρουν, ωστόσο δεν αφήνουν τίποτα να διαρρεύσει στον Τύπο, ενώ ήδη διέψευσαν και τις υποθέσεις των Ζουνγκού, Σολδάνο και Αράο.
Για τους δύο πρώτους το sportdog.gr σας είχε ενημερώσει άλλωστε με πρωινό ρεπορτάζ πως είναι απίθανο να απασχολήσουν σοβαρά, ενώ για τον Βραζιλιάνο η υπόθεση ήταν και παραμένει αρκετά μπερδεμένη. Μάλιστα, θυμίζει αρκετά και τη μεταγραφή του Μεριά, όπου υπήρξε… αποχώρηση και μετά νέες συζητήσεις πριν την οριστική συμφωνία, ωστόσο σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Λιμάνι, οι πιθανότητες να έρθει ο Αράο στον Ολυμπιακό είναι πλέον ελάχιστες.

Οι συγκεκριμένες εξελίξεις πάντως, σίγουρα δεν χαροποιούν ιδιαίτερα τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θα ήθελε να είχε νωρίτερα στην διάθεσή του τουλάχιστον κάποιες από τις μεταγραφές βασικών παικτών που έχει ζητήσει, όπως του στόπερ και του κεντρικού χαφ.

Ο Πορτογάλος βέβαια δεν έχει ξαναδουλέψει σε τόσο μεγάλη ομάδα και βεβαίως τέτοιες συνθήκες πίεσης δεν έχει ξανασυναντήσει. Εξ ου και το... άγχος του να ολοκληρωθούν οι κινήσεις της ομάδας όσο πιο γρήγορα γίνεται και για αυτό θα ήθελε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες όσον αφορά τα μεταγραφικά. μην ξεχνάμε ότι την άλλη εβδομάδα ο Ολυμπιακός έχει... Λουκέρνη.

Φυσικά και ο ίδιος αναγνωρίζει πως στο Λιμάνι έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να δουλεύουν στα «κόκκινα» και ότι πάντα στο τέλος καταφέρνουν να κλείσουν τους μεταγραφικούς στόχους που έχουν θέσει.

Στον Ολυμπιακό πάντως γνωρίζουν για την ανησυχία του Μαρτίνς και ήδη ετοιμάζονται να τον… καθησυχάσουν με τον καλύτερο τρόπο, ολοκληρώνοντας δηλαδή κάποιες καλές και δυνατές κινήσεις. Δεν πρόκειται για εύκολες υποθέσεις ούτε και φθηνές και για αυτό υπάρχει η σχετική καθυστέρηση.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.