Ads Top

«Άτυπη μονομαχία Ουάρντα-Ενρίκε για μια θέση στο ρόστερ»


Μάχη για μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ θα δώσουν στην Ολλανδία οι Αμρ Ουάρντα και Πέδρο Ενρίκε, όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. 
Άτυπη μονομαχία ανάμεσα σε Αμρ Ουάρντα και Πέδρο Ενρίκε θα υπάρξει στον ΠΑΟΚ κατά την περίοδο της παραμονής της ομάδας στην Ολλανδία, όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο Αιγύπτιος άσος που αναδείχθηκε MVP της περσινής σεζόν με την παρουσία που είχε στον Ατρόμητο, ενσωματώθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση της άδειας που του είχε δοθεί λόγω της παρουσίας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Αιγύπτου και αναμένεται να δώσει τη μάχη του για την καθιέρωση στους Θεσσαλονικείς.

Ωστόσο, δεν παίζει μόνος του...

Για τη θέση των εξτρέμ από τη στιγμή που αποχώρησε ο Τζάλμα Κάμπος, διεκδικεί το δικό του ρόλο και ο Πέδρο Ενρίκε που έχει επιστρέψει κι αυτός από το δικό του δανεισμό στην Καραμπάκ και το θέμα για τον «Δικέφαλο» είναι ότι δεν μπορεί να διατηρήσει και τους δύο στο ρόστερ.

Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό είναι ο περιορισμός των ξένων που υπάρχει σε κάθε ομάδα, καθώς αυτοί δεν πρέπει να υπερβαίνουν τους 5 και αυτή τη στιγμή, ως 5ος για αυτή τη λίστα θα συμπεριληφθεί ή ο Ουάρντα ή ο Ενρίκε.

Συμπερασματικά, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και τα φιλικά που θα δώσει αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον για το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.