Ads Top

Έντονη φημολογία για Κλάους και Παναθηναϊκό!


Ο (προσεχώς ελεύθερος) 29χρονος επιθετικός κυκλοφορεί στην ατζέντα του Γιώργου Δώνη για τον Παναθηναϊκό!
Τίτλοι τέλους έρχονται για τον Κλάους Αθανασιάδη στην Μακάμπι Χάιφα. Η ισραηλινή ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Έλληνα επιθετικό για την πρόωρη λύση της συνεργασίας τους, δεδομένου πως το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν συμπεριελήφθη από τον Ολλανδό τεχνικό της ισραηλινής ομάδας, Φρεντ Ρούτεν, στην αποστολή για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και από την στιγμή που δεν υπολογίζεται, θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Αθανασιάδης προέρχεται από μια φτωχή χρονιά με την Μακάμπι, γράφοντας στο κοντέρ 15 παιχνίδια και 1 γκολ.

Οσο για την επόμενη μέρα;…

Η προοπτική του επαναπατρισμού θα μπορούσε να παίξει δυνατά από την στιγμή που στον Παναθηναϊκό ψάχνονται για έναν σέντερ φορ που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά στην επιθετική γραμμή των «πρασίνων».

Να θυμίσουμε πως η ομάδα του «τριφυλλιού» έχει δικαίωμα να κάνει μόνο μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών κι αυτό θα γίνει για την άφιξη ενός ποιοτικού σέντερ φορ στο Κορωπί κι εκεί θα πάνε και τα περισσότερα χρήματα. Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως ο Κλάους συνεργάστηκε με τον Δώνη στον ΠΑΟΚ και μάλιστα την σεζόν 2012-13, ο εν λόγω επιθετικός πετούσε…φωτιές κλείνοντας τη χρονιά με 23 γκολ σε 40 αγώνες.

Η πιο παραγωγική χρονιά του Αθανασιάδη καταγράφηκε τη σεζόν που συνεργάστηκε με τον Δώνη, έστω κι αν εκείνη την περίοδο το «τρένο» δεν έβγαλε όλο το χρόνο στον πάγκο του ΠΑΟΚ και αποχώρησε πρόωρα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο κόουτς Δώνης ουδέποτε έπαψε να΄χει σε μεγάλη εκτίμηση τον Κλάους και από την στιγμή που ο τελευταίος θα λύσει το συμβόλαιό του με την Μακάμπι Χάιφα, να περιμένετε πως το όνομα του εν λόγω παίκτη θα απασχολήσει σοβαρά τον Παναθηναϊκό.

*marca-sl.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.