Ads Top

Κυρίαρχος ο Δικέφαλος στο μεταγραφικό «παζάρι»


Ζεστό μεταγραφικό καλοκαίρι για το Δικέφαλο, ο οποίος με τις μεταγραφικές επιλογές του έχει ανεβάσει στα ύψη την αδρεναλίνη και τις προσδοκίες των φίλων του Συλλόγου, οι οποίοι ανυπομονούν να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις, φιλικές και επίσημες, για να δουν από κοντά τόσο τα τμήματα του ΠΑΟΚ όσο και τους νεαποκτηθέντες παίκτες.
Στο ίδιο μήκος κύματος κύλησε και αυτή η εβδομάδα, όπου σειρά είχε το τμήμα βόλεϊ γυναικών να κάνει το ένα «μπαμ» μετά το άλλο σε καθημερινή σχεδόν βάση.

Το τμήμα βόλεϊ γυναικών ξεκίνησε την εβδομάδα ανακοινώνοντας τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα: Ειρήνη Κελεσίδου, Άρτεμι Πλουμή, Έλενα Κωνσταντινίδου και Μαρία Κλέπκου, ενώ έκλεισε την εβδομάδα με την ανακοίνωση της ανανέωσης συνεργασίας με την πολύπειρη αθλήτρια Εύη Κυριακίδου.

Από το τμήμα βόλεϊ ανδρών ανακοινώθηκε πως στατιστικολόγος της ομάδας την αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Παναγιώτης Κοντουρίδης.

Με την ομάδα χάντμπολ ανδρών του Δικεφάλου ανανέωσαν την συνεργασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Αντώνης Δελιάς και ο Αλέξανδρος Αποστόλου.

Το παζλ άρχισε να ολοκληρώνει και η ομάδα χάντμπολ γυναικών, ξεκινώντας την εβδομάδα με την έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Πελεκίδη στη θέση του βοηθού προπονητή. Σειρά είχαν οι ανανεώσεις της συνεργασίας με τις αθλήτριες Neda Jurisic και Βίκυ Κρίτζαλη.

Το «ασπρόμαυρο» σκουφάκι της ομάδας πόλο ανδρών θα φοράει και την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 ο 20χρονος τερματοφύλακας Ξενοφών Σιορδίλης.

Το τμήμα μπάσκετ γυναικών, που πρωταγωνιστεί όχι μόνο στην Α1, αλλά και στα ηλικιακά πρωταθλήματα, ανακοίνωσε την απόκτηση της 15χρονης αθλήτριας Ελένης Τζέλου, η οποία θα στελεχώσει τις ομάδες κορασίδων και νεανίδων την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

*acpaok.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.