Ads Top

«Διαλύεται» η Λίγκα για... Ιβάν - Όλα στον αέρα, «φεύγει» ο Παναθηναϊκός - «Ξύλο» για το πρωτάθλημα


Τα πάντα ανοιχτά για το πρωτάθλημα. Ποιες θα είναι οι εξελίξεις και πότε...  
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν για ακόμα ένα καλοκαίρι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς παρότι πλησιάζουμε στα τέλη Ιουλίου, δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου, όπως έχει ανακοινωθεί.

Το μεγάλο πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι φέτος δεν υπάρχει κεντρική τηλεοπτική διαχείριση και ότι επτά ΠΑΕ παραμένουν «άστεγες» τηλεοπτικά και απειλούν πως εάν δεν βρουν συμβόλαιο, δεν θα υπογράψουν για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

Σε αυτό ποντάρει άλλωστε και ο Υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης έριξε τη βόμβα, όταν με επιστολή του ενημέρωσε ουσιαστικά τις ομάδες, πως εάν δεν δεχθούν την πρότασή του για πρωτάθλημα 12 ομάδων από τη σεζόν 2020-21, τότε θα πρέπει να ξεχάσουν και την προοπτική της ΕΡΤ.

Αν όμως δεν υπάρξουν τα λεφτά από το κράτος, τότε αυτές οι επτά «άστεγες» ΠΑΕ θα πρέπει να βρουν όλες μαζί (όπως έχουν αποφασίσει τουλάχιστον) ένα άλλο συμβόλαιο και αυτή τη στιγμή εκτός της προοπτικής του «Ε», δεν υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα νέο σενάριο, σύμφωνα με το οποίο ΑΝΤ1 και Alpha ετοιμάζουν πρόταση (μικρότερη όμως από της ΕΡΤ) για τις έξι ομάδες πλην του Παναθηναϊκού που οδεύει προς Nova, ωστόσο οι πιθανότητες να προχωρήσει το συγκεκριμένο πλάνο δεν είναι πολλές.

Αντιδράσεις για Σαββίδη

Η επιστολή πάντως του Βασιλειάδη προκάλεσε νέες και μεγάλες αντιδράσεις στο εσωτερικό της Σούπερ Λιγκ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, υπάρχουν αρκετοί στον συνεταιρισμό που συντάσσονται – στο συγκεκριμένο και μόνο -  με την κυβερνητική λογική να μην πάνε οι επτά άστεγες ΠΑΕ (έξι αν βγάλεις από το εν λόγω πακέτο τον Παναθηναϊκό) στο E.

Ο Ιβάν Σαββίδης από την πλευρά του δεν πιέζει τη δεδομένη στιγμή και δεν έχει κανέναν λόγο να το κάνει, αφού ξέρει πως όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στη σέντρα τόσο και οι τιμές και οι αξιώσεις των ομάδων θα πέφτουν. Επίσης, αυτό το διάστημα έχει πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί από το ποδόσφαιρο, όπως τις αταγγελίες του Ζόραν Ζάεφ ότι Έλληνας επιχειρηματίας δωροδόκησε πολίτες στην ΠΓΔΜ για να προκαλέσουν αναταραχή και να εμποδίσουν την υπερψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Πάντως, όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά πως γίνονται οι συζητήσεις για τα τηλεοπτικά και οι οποίοι εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα και σε αυτό το deal, ουσιαστικές εξελίξεις θα έχουμε το νωρίτερά πρώτο δεκαήμερο Αυγούστου!

*sportdog.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.