Ads Top

"Άριστες υποδομές στον ΠΑΟΚ, ορεξάτος Λουτσέσκου, απίστευτο δέσιμο παικτών"


Ένας πρώην παίκτης του Λουτσέσκου βρέθηκε για πέντε ημέρες στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και δήλωσε ενθουσιασμένος από τις... ανέσεις του Δικεφάλου, την δουλειά του Ρουμάνου και το "δέσιμο" των παικτών της ομάδας.
Ο λόγος για τον Νικολάε Γκριγκόρε, έναν πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει περάσει πλέον στο χώρο της προπονητικής και βρίσκεται στην U17 της Ρουμανίας. Ο 34χρονος βρέθηκε στην καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει μια... γεύση από τον τρόπο δουλειάς του πρώην προπονητή του στη Ραπίντ και κυρίως για να δει τον καλό του φίλο, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Νικολάε Γκριγκόρε δήλωσε εντυπωσιασμένος από την τεχνολογία που έχει στην διάθεσή του ο ΠΑΟΚ και από τον... ορεξάτο Λουτσέσκου ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και με λεπτομέρειες για όσα είδε και έζησε πέντε ημέρες στο πλευρό του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ήξερα ότι πήγαινα να παρακολουθήσω τις προπονήσεις ενός σοβαρού κλαμπ. Δεν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όταν τους είδα, αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Για τις περισσότερες ομάδες, αυτή είναι η διαφορά και δεν αναφέρομαι απαραίτητα στις προπονήσεις με τα drones αλλά στο πως είχαν τον έλεγχο της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών τους. Τα προγράμματα που χρησιμοποιεί το επιτελείο του Λουτσέσκου είναι άγνωστα για εμένα.

Στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες που προπονώ, νομίζαμε ότι είμαστε ένα βήμα μπροστά από τις μικρομεσαίες ομάδες του ρουμανικού πρωταθλήματος, αυτά τα μηχανήματα δεν ελέγχουν απλά πόσα χιλιόμετρα διένυσε κάθε παίκτης αλλά πολλά περισσότερα όπως την απόσταση στο σπριντ, το πόσες φορές σταματάει ένας παίκτης κλπ. Έτσι, το επιτελείο σχηματίζει μια καλύτερη άποψη αναφορικά με το πως ανταποκρίνεται κάθε παίκτης στην προπόνηση.

Στην αρχή ένιωσα ντροπή που βρισκόμουν εκεί γιατί όλα μου φάνταζαν τέλεια, οι προπονήσεις, οι τεχνικές λεπτομέρειες, όλο το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ. Ένας από το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ μου έδωσε μια φόρμα προπόνησης και αυτό με εξέπληξε θετικά. Δεν μπορώ να πω ότι ο Ραζβάν έχει αλλάξει, συμμετέχει ενεργά σε ότι αφορά την ομάδα του και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα αλλά μου φάνηκε ακόμη πιο παθιασμένος για την προπονητική ή είχα καιρό να συνεργαστώ μαζί του και ξέχασα πως δουλεύει. Είδα πολλούς παίκτες να συμμετέχουν στα παιχνίδια και στις προπονήσεις, ακόμη και εκείνοι που κάθονταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ ήταν μεγάλης αξίας και εξαιρετικής προσωπικότητας.

Ο ΠΑΟΚ έχει στο ρόστερ του έναν πρωταθλητή Ευρώπης, τον Βιεϊρίνια, δύο παίκτες που συμμετείχαν στο Μουντιάλ, τον Πρίγιοβιτς και τον Ουάρντα, τον Ελ Καντουρί, τον Πέλκα και τον Βαρέλα και όλοι έδειξαν ότι είναι δεμένοι στον μέγιστο βαθμό, αυτό είναι που μου άρεσε και περισσότερο στον ΠΑΟΚ. Πραγματικά ένιωσα ωραία, βλέποντας ότι ο Λουτσέσκου έχει καταφέρει να... χτίσει μια τέτοια ομάδα.

*sdna.gr


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.