Ads Top

Άσχημα νέα για τον ΠΑΟΚ - Χωρίς βασικό του «όπλο» στη ρεβάνς με Βασιλεία!



Χωρίς τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στην Ελβετία, όπου καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1 από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Βασιλεία.
Ο Ολλανδός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, μέσος ακολούθησε για ακόμη μια ημέρα ατομικό πρόγραμμα με μπάλα χωρίς να καταφέρει να ενταχθεί σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε σε συνθήκες καλοκαιριού κεντρικής Ευρώπης και η ομάδα αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (31.07) για τη Βασιλεία όπου θα συναντήσει συνθήκες ελληνικού καλοκαιριού…

Η τελευταία προπόνηση στην Τούμπα πραγματοποιήθηκε υπό βροχή με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ρίχνει την προσοχή του στον τομέα της τακτικής μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και των στημένων φάσεων.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ακολούθησε πρόγραμμα με μπάλα, αλλά χωρίς αντίπαλο και δεν θα είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για τον επαναληπτικό του Σαίντ Τζέικομπ Παρκ.

Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει με 23 παίκτες στην Ελβετία.Συγκεκριμένα στην αποστολή συμμετέχουν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Γλύκος, Μάτος, Κίτσιου, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Χαρίσης, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα, Λάμπρου, Ζαμπά, Μυστακίδης, Πρίγιοβιτς.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.