Ads Top

Αλέφαντος: «Χρειάζεται μεταξωτά… βρακιά αυτό που θέλει ο Μαρτίνς – Δεν στρίβει ο Μπουχαλάκης»


Ο Νίκος Αλέφαντος είδε τη φιλική ήττα του Ολυμπιακού με 4-0 από τη Γκενκ και... απασφάλισε! Ο Νίκος Αλέφαντος είδε τη φιλική ήττα του Ολυμπιακού με 4-0 από τη Γκενκ και... απασφάλισε στο προσωπικό του blog στο pagenews.gr. "Θέλει στόπερ και κόφτη με ταχύτητα, αλλιώς δεν βγαίνει αυτό που θέλει ο Μαρτίνς. Όλοι είναι αργοί, ο Φετφατζίδης είναι... 1.20, μην ξεγελαστούν με Γκερέρο".

Πρέπει να τα πούμε για να προλάβουμε καταστάσεις. Έκανε τρομερά κακό παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Το “πάμε καλά” που είπε ο Μαρτίνς εγώ δεν το βλέπω. Πώς πάμε καλά;

Δραματικό ματς. Δεν υπήρχε Ολυμπιακός στο γήπεδο. Να τρως 4-0 από τέτοια ομάδα, ακόμα και αν είναι πιο έτοιμη από εσένα, δεν δικαιολογείται.

Εγώ θα μιλήσω τεχνικά. Το πιέζουμε μπροστά που θέλει ο Μαρτίνς, χρειάζεται μεταξωτά βρακιά. Αν δεν έχεις γρήγορους στόπερ και σκύλο κόφτη, τότε πας για πολλά και χάνεις και τα λίγα. Ο Ολυμπιακός ή πρέπει να πάρει ταχύτατα στόπερ και σκύλο κόφτη για να παίξει αυτό που θέλει ο Μαρτίνς, ή ο Μαρτίνς πρέπει να προσαρμοστεί στο υλικό του Ολυμπιακού.

Πιστεύω ότι ο Μαρινάκης θα τις δώσει τις λύσεις. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες, έχει υλικό, για εναλλακτικές είναι εντάξει, όμως λείπουν κάποιοι βασικοί που θα κάνουν τη διαφορά. Χρειάζονται τρεις πολύ καλοί παίκτες. Στόπερ και κόφτης, με ταχύτητα. Στα στόπερ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα από καιρό. Και σέντερ φορ θα ήθελα.

Τους παίκτες που έφερε ο Ολυμπιακός τους ήθελε ο προπονητής, είναι στον Ολυμπιακό πριν λήξει το περσινό πρωτάθλημα και ξέρει τα πάντα. Με κόφτη τον Μπουχαλάκη πού πας; Δεν μπορεί να στρίψει. Μην βάζετε αργούς παίκτες στον άξονα.

Ο Καμαρά καλός για την ηλικία του αλλά λίγα πράγματα για τις ανάγκες του Ολυμπιακού. Ο Ρομαό δεν πάει καλά από πέρσι στο β’ μισό, αλλά σε σχέση με αυτούς που έχεις, εγώ θα τον κράταγα.

Πάμε τώρα παραπέρα. Ο Φετφατζίδης με ύψος 1,20 δεν είναι για έξω αριστερά. Και να έχεις και τον Ποτένσε από την άλλη ο οποίος όμως φαίνεται καλός παίκτης.

Υμνούν οι δημοσιογράφοι τον Γκερέρο, επιτρέψτε μου να περιμένω. Φοβάμαι μην ξεγελαστεί ο Ολυμπιακός από τα γκολ στα φιλικά και δεν πάρει σέντερ φορ που δεν περιμένει τη μπάλα αλλά έχει και την προσωπική ενέργεια.

Ο Μαρινάκης είναι μεγάλος πρόεδρος, θα του στοιχίσει αν δεύτερη σερί χρονιά ο Ολυμπιακός δεν χτυπήσει τον τίτλο. Η ΑΕΚ αποδυναμώθηκε, όμως ο ΠΑΟΚ θα είναι δυνατός.

Με Βούκσεβιτς αργό, με Μιράντα αργό, με Νικολάου αργό, με Ένγκελς αργό, με έναν Σισέ όχι αργό αλλά εύκολο στα λάθη, δεν γίνεται δουλειά.

Και στο προηγούμενο ματς ο Ολυμπιακός έφαγε ένα γκολ από μια μπαλιά του Ανδρούτσου και προχωρούσε ο αντίπαλος μετά, προχωρούσε, αλλά δεν υπήρχε στα 40 μέτρα παίκτης του Ολυμπιακού να τον κόψει!

Αν θες να ανεβάζεις την άμυνα ψηλά και δεν έχεις γρήγορους παίκτες πίσω να σε καλύψουν, θα σου βγαίνουν έτσι στην πλάτη της άμυνας. Φάουλ έπρεπε να του γίνει εκεί αλλά άμα δεν έχεις ταχύτητα ούτε φάουλ δεν προλαβαίνεις να κάνεις.

Ο Ολυμπιακός θέλει ορισμένες καλές μεταγραφές, και καλή δουλειά από τον προπονητή. Η ΑΕΚ δηλαδή με τι υλικό πήρε το πρωτάθλημα πέρσι; Είχε όμως τον καλύτερο προπονητή. Μεγάλη απώλεια ο Χιμένεθ για την ΑΕΚ.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.