Ads Top

Φούντωσαν οι φήμες για Παϊρόζ - Τι κάνει και «ανάβει» τους οπαδούς - Βάζει φωτιές ο… Γιαννακόπουλος


Τεράστιο μπέρδεμα με τον Ταϊλανδό, ρίχνει «άκυρο» στον Αλαφούζο;
Μπορεί ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ να ήρθε στην Ελλάδα από χθες για χάρη του Παναθηναϊκού, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι το deal με τον Γιάννη Αλαφούζο δεν είναι προ των πυλών.

Αντίθετα, λέγεται ότι η υπόθεση παραμένει αρκετά μπλεγμένη και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις του Ταϊλανδού επενδυτή. Μάλιστα, ακόμα και οι εκπρόσωποι του υποψήφιου «σωτήρα» του Τριφυλλιού δεν αναφέρουν με σιγουριά πώς θα κυλήσουν τα πράγματα κι αν θα υπάρξει άμεσα συμφωνία για την αγορά της «πράσινης» ΠΑΕ.

Παράλληλα, υπάρχει μία πληροφορία που αναφέρει ότι ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ δεν προτίθεται να ξεκινήσει και τόσο δυναμικά την παρουσία του στον Παναθηναϊκό όσον αφορά τουλάχιστον το οικονομικό κομμάτι. Όπως σας γράφαμε και χθες, κυκλοφορεί όλο και πιο έντονα ότι ο Ταϊλανδός δε σκοπεύει να βάλει «μια κι έξω» τα 20 εκατ. ευρώ μέσω της αύξησης και κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει σταδιακά και σε βάθος χρόνου, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το πλάνο που έχει στο μυαλό του, το οποίο προφανώς δε προβλέπει… εκτόξευση του συλλόγου σε χρόνο ρεκόρ.

Την ίδια στιγμή, χαρακτηριστικό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Πράσινης» για τις εξελίξεις με τον Παϊρόζ Πιενγκμποστάντ. Όπως αναφέρεται ενδεικτικά, «χρειάζεται ακόμα πολύς χρόνος για να υπάρξει συμφωνία» (τρεις εβδομάδες) και πως είναι πολύ πιθανό «ο Ταϊλανδός επενδυτής να αποχωρήσει από την Ελλάδα χωρίς να κάνει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο»!

Όπως και να έχει, πάντως, οι περισσότεροι που παρακολουθούν στενά τη συγκεκριμένη υπόθεση ισχυρίζονται ότι στο τέλος το deal θα γίνει, ακόμα κι αν χρειαστεί περισσότερος χρόνος απ’ ότι υπολογιζόταν για να πέσουν οι υπογραφές, ενώ κανείς, πλέον, δε βάζει το χέρι του στη φωτιά σχετικά με τη διάθεση που έχει ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ να… τινάξει την μπάνκα στον αέρα από την αρχή της θητείας του στον Παναθηναϊκό.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.