Ads Top

Χαμός με τους επιθετικούς στον Ολυμπιακό - Θα φέρει όλη την Πορτογαλία στο Λιμάνι ο Μαρτίνς;



Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Desporto Ao Minuto, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Ζέλσον Ντάλα, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Πρόκειται για 21χρονο στράικερ με καταγωγή από την Αγκόλα, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην β' ομάδα μετρώντας 13 παρουσίες και 5 τέρματα.

Εξελίξεις με Ζοέλ

Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» ο Ζοέλ, που ανήκει στην Κρουζέιρο και πέρυσι έκλεισε τη σεζόν στη Μαρίτιμο με 9 γκολ σε 12 ματς, φέρεται να βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό. Μάλιστα ο Καμερουνέζος εμφανίζεται στη λίστα των παικτών του μάνατζερ του Ντανιέλ Ποντένσε, Ζόρζε Μέντες.

Η περίπτωση του Μάρκοβιτς δεν είναι εύκολη για τους Πειραιώτες. Εκτός του Ολυμπιακού η Άντερλεχτ και η Φενέρμπαχτσε θέλουν τον Σέρβο εξτρέμ της Λίβερπουλ, καθώς ο παίκτης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ.

Παίρνει... Κόκα!

Ο Αιγύπτιος επιθετικός Αχμέτ Χασάν «Κόκα», της Μπράγκα, θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο και οι Πορτογάλοι τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τον 25χρονο επιθετικό, καθώς είχαν συνεργαστεί μαζί στη Ρίο Άβε.

Το όνομα του Κόκα, πάντως, είχε έρθει στο προσκήνιο και τον περασμένο Απρίλη, όταν ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού «κοιτούσε» παίκτες στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.