Ads Top

Ιδού η Αντβέρπ του Λάζλο Μπόλονι


Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (13:30) την Αντβέρπ του Λάζλο Μπόλονι, σε ένα ακόμη τεστ προετοιμασίας. Ποια είναι όμως η αντίπαλος του "Δικεφάλου";
Στη σημερινή αντίπαλο του "Δικεφάλου" προπονητής είναι ένας παλιός γνώριμος, ο Λάζλο Μπόλονι. Μαζί του η Βελγική ομάδα τερμάτισε στην 8η θέση της βαθμολογίας της Jupiler League έχοντας απολογισμό 10 νίκες, 11 ισοπαλίες και 9 ήττες σε 30 αγώνες, ενώ να σημειωθεί ότι πέρσι ανέβηκε από τη Β' Εθνική του Βελγίου.

Ήδη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας, αφού το πρωτάθλημα τους αρχίζει τέλη του μήνα (!), ενώ έχει κάνει εννιά μεταγραφές, απ' τις οποίες ξεχωρίζει η απόκτηση του Τζόναθαν Μπολίνγκι από την Σταντάρ Λιέγης, αλλά κι αυτές των Αντουάν Μπερνιέ και Ντανιελ Οπαρέ από την Άντερλεχτ και την Άουγκσμπουργκ, με τον τελευταίο να έχει μείνει ελεύθερος από τους Γερμανούς.
Οι Βέλγοι στο πιο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν, κέρδισαν με 1-0 την Όσναμπρικ, ενώ είχαν προηγηθεί η νίκη με 2-1 επί της Ντούισμπουργκ και με 5-1 επί της Χουγκστράτεν. Το σύνολο του Λάζλο Μπόλονι μετράει αντίστροφα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, καθώς το πρωτάθλημα του Βελγίου θα ξεκινήσει στις 27 του μήνα, με την Αντβέρπ να αντιμετωπίζει τη Σαρλερουά στην πρεμιέρα της στην Jupiler Pro League. Μάλιστα έχει προγραμματίσει να παίξει φιλικό και με τον ΠΑΟ λίγο πριν τη σέντρα του πρώτου επίσημου αγώνα της.

Όσο για τον Μπόλονι; Ποιος δε θυμάται τον Ρουμάνο τεχνικό που πριν 6 χρόνια "χώρισε" με τον ΠΑΟΚ, ενώ είχε αναλάβει το 2011. Πλέον στα 65 του φιλοδοξεί να οδηγήσει την Αντβέρπ σε μια καλή παρουσία στο Βελγικό πρωτάθλημα, ενώ σήμερα θα έχει σίγουρα να θυμηθεί πολλά αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ...

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.