Ads Top

«Ο Ρόμπιν Όλσεν για αντί - Άλισον στη Ρόμα!»


Η "Gazzetta dello Sport" φιλοξενεί ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και νυν της Κοπεγχάγης, Ρόμπιν Όλσεν, είναι υποψήφιος αντικαταστάτης του Άλισον Μπέκερ.
Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ της Ρόμα, Άλισον Μπέκερ, είναι κοντά στη Λίβερπουλ, η οποία αναμένεται να ολοκληρώσει την ακριβότερη μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία του ποδοσφαίρου (65+10 εκατ. ευρώ). Η ονοματολογία για τον διάδοχο του διεθνούς κίπερ της "Σελεσάο" ξεκίνησε εκ νέου, όπως και κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όταν γραφόταν ότι ο Άλισον είναι στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport", υποψήφιος να διαδεχτεί τον 26χρονο, είναι ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ. Η αναφορά στον διεθνή Σουηδό, Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος αγωνίζεται στην Κοπεγχάγη και ο οποίος από τον Δικέφαλο πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν 2015-2016 (19 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη).

Στο ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι στη λίστα είναι και ο Γιάσπερ Σίλεσεν της Μπαρτσελόνα και ο Αλφόνς Αρεολά της Παρί Σεν-Ζερμέν.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.