Ads Top

Τρομερά πράγματα στον ΠΑΟΚ - Απίθανο όνομα στο προσκήνιο



Απίστευτο είναι αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ σχετικά με το θέμα του φορ. Πλέον, οι «ασπρόμαυροι» έχουν ξεμείνει από «καθαρούς» επιθετικούς και μετά τον δανεισμό του Ευθύμη Κουλούρη στον Ατρόμητο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει διαθέσιμο «9άρι» ούτε για τα… προπονητικά διπλά.
Υπάρχει, βέβαια, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος προς το παρόν απουσιάζει με άδεια από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ, αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν εξελίξεις με τον Σέρβο φορ, καθώς, όπως σας έχουμε γράψει πολλές φορές, στην Τούμπα αναμένουν προτάσεις από το εξωτερικό.

Μάλιστα, ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στον ΠΑΟΚ είναι το ότι τις τελευταίες ώρες έχει επανέλθει ξανά στην επικαιρότητα το όνομα του Πέδρο Κόντε, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό είχε… παγώσει από τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά.

    Φαίνεται, λοιπόν, πως οι «ασπρόμαυροι» εξετάζουν ξανά την περίπτωση του φορ του ΠΑΣ Γιάννινα, που θεωρείται σχετικά εύκολη, από τη στιγμή που έχουν ξεμείνει από λύσεις και στόχους, αν και υπάρχει η εκτίμηση πως ούτε τώρα θα προχωρήσει του Ισπανού.

Την ίδια στιγμή, άλλωστε, δεν υπάρχει κανένα θέμα για τον Ούγκο Βιέιρα, όπως σας γράφαμε και χθες. Μπορεί ο Πορτογάλος φορ να συνδέεται ξανά με τον ΠΑΟΚ, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία κρούση από την πλευρά της ελληνικής ομάδας, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μπέργκμαν Σιγκούρνταρσον, που επίσης δε βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του συλλόγου.

Πάντως, δεν αποκλείεται στο τέλος οι «ασπρόμαυροι» να… ρεφάρουν για τον σέντερ φορ. Μετά το «ναυάγιο» με τον Τεέμου Πούκι, στη διοίκηση το έχουν πάρει προσωπικά και παρότι για την ώρα δεν υπάρχει κάτι «έτοιμο» στα σκαριά, δεν αποκλείεται η κίνηση που θα γίνει για τον «εκλεκτό» της γραμμής κρούσης να προκαλέσει αίσθηση.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.