Ads Top

Σκάει διαζύγιο που θα προκαλέσει πάταγο στον Ολυμπιακό - Αυτός τελειώνει μετά τον Εμενίκε!


Ο Εμάνουελ Εμενίκε αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό και τώρα την... σκυτάλη παίρνει ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε.
Και μετά τον Εμενίκε; Η ώρα της λύσης του «προβλήματος» που ακούει στο όνομα Βάντις Οτζίτζα Οφόε. Ο Ολυμπιακός βάζει πλώρη για να τελειώσει το θέμα του Βέλγου ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι μπορεί να προκύψουν εξελίξεις άμεσα!

Ο διεθνής χαφ πριν από μερικές εβδομάδες έφτασε κοντά στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά η μεταγραφή του δεν ολοκληρώθηκε ελέω του… χάους που επικρατούσε στην πράσινη πλευρά της Πορτογαλικής πρωτεύουσας. Προ ημερών όπως διαβάσατε στο «10.gr» υπήρξε ενδιαφέρον της Γκενκ και πιθανότατα να είχαμε και μεταγραφή αν ο ίδιος δεν φρέναρε τις εξελίξεις. Πάμε λοιπόν για… τρίτη και φαρμακερή, καθώς όπως φαίνεται κάτι εξελίσσεται αυτές τις ώρες για το μέλλον του Οτζίτζα ο οποίος κοστολογείται περί τα τρία εκατ. ευρώ.

Ο Οφόε αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως «κάνω τη διαφορά» μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού. Από ταλέντο άλλο τίποτα. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Στα υπόλοιπα είναι που τα χάλασε ο Βέλγος, ο οποίος δυστυχώς προκάλεσε μεγαλύτερη συζήτηση με την απουσία του, παρά με την παρουσία του. Ο Ολυμπιακός είχε σταθερά την αίσθηση πως υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής στο ρόστερ του που μόλις βρει τον εαυτό του θα αλλάξει την εικόνα ολόκληρης της ομάδας. Έμεινε με την αίσθηση όμως.

Ο 29χρονος μέσος φόρεσε την ερυθρόλευκη συνολικά 28 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε 4 τέρματα και μοίρασε 3 ασίστ. Η ουσιαστική του προσφορά όμως είχε την ιδιότητα του… guest star, την στιγμή που οι Πειραιώτες τον ήθελαν για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το εντυπωσιακό του ξεκίνημα έως και το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος αποδείχθηκε πυροτέχνημα. Έκανε κρότο και εντύπωση όμως σταδιακά άρχισε να σβήνει…

Βλέπεις το ταλέντο από μόνο του δεν αρκεί. Ειδικά όταν μιλάμε για μικρές δόσεις αυτού, που πνίγονται στην λίμνη της μετριότητας που κατά βάση επιδείκνυε. Τώρα, άμεσα, θα κληθεί να αποχωρήσει από το λιμάνι και να κινήσει για τη νέα του περιπέτεια.

*to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.