Ads Top

Έκανε... άνω-κάτω τη Θεσσαλονίκη και φεύγει!



Θέμα ημερών ίσως και ωρών φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Πέδρο Κόντε, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αποχωρεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα πιθανότατα για ομάδα του εξωτερικού.
Ο Ισπανός φορ μπορεί στις αρχές του καλοκαιριού να βρέθηκε μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο παρότι οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σχεδόν σε οριστική συμφωνία, η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή για αγωνιστικούς λόγους, καθώς οι Θεσσαλονικείς δεν… ψήθηκαν πως αυτός ήταν ο ιδανικός για την επίθεση.

Παρόλα αυτά, ο Κόντε δεν προτίθεται να παραμείνει στον Γιάννινα, ενώ ούτε και ο ΠΑΣ θέλει να τον κρατήσει, καθώς γνωρίζει πως μετά από μία τόσο καλή σεζόν, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να τον πουλήσει.

Ο Ισπανός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και παρότι οι πληροφορίες τις τελευταίες ώρες… βγαίνουν με το σταγονόμετρο, όλα δείχνουν πως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία!

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, η αναζήτηση για τον εκλεκτό της επίθεσης συνεχίζεται, καθώς στην Τούμπα θέλουν να φέρουν έναν φορ από το «πάνω ράφι», ο οποίος θα μπορεί να καλύψει και το κενό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, εάν και εφόσον σκάσει η μεγάλη πρόταση που περιμένουν στην Τούμπα και για την οποία σας έχει ενημερώσει εδώ και καιρό το Sportdog.gr

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.