Ads Top

Αποκάλυψη Ερυθρόλευκου ρεπόρτερ: Φέρνει τον ψηλό ο Μαρτίνς - Ταιριάζει στον Ολυμπιακό αυτός ο φορ;


Σε τριπλό ταμπλό δουλεύει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση του καθώς επιδιώκει να ολοκληρώσει την απόκτηση του Κούκα για την επίθεση, μιλάει με στόπερ και συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για τον Γουίλιαν Αράο.

Η προηγούμενη εβδομάδα έφερε στον Ολυμπιακό τους Ποντένσε και Μιράντα που ήδη βρίσκονται στο Βέλγιο κάνοντας τις πρώτες του εμφανίσεις με τα ερυθρόλευκα στα δύο φιλικά που έδωσαν οι Πειραιώτες.

Την ώρα που ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας αυξάνονται οι ρυθμοί στον σύλλογο για την προσθήκη ποιοτικών παικτών που θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στον Ολυμπιακό.

Το όνομα του Κούκα είναι αυτό που κυριαρχεί στην εβδομάδα που ξεκίνησε με τους Πειραιώτες να επιδιώκουν να κλείσουν την μεταγραφή του Αιγύπτιου επιθετικού που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς. Οι διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα έχουν προχωρήσει και υπάρχει αισιοδοξία πως όλα, σύντομα, θα κλείσουν θετικά.

Στις μεταγραφές βεβαίως ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει, κάτι που είδαμε να συμβαίνει και με τον Μεριά και με τα «παιχνίδια» που έπαιξε η ομάδα του, Σφαξιέν, οδηγώντας σε «ναυάγιο» μια υπόθεση που είχε φτάσει στο τελικό της στάδιο.

Στο θέμα του Κούκα πάντως τα δεδομένα είναι υπέρ της ολοκλήρωσης της μεταγραφής με τον Πέδρο Μαρτίνς να περιμένει στο Βέλγιο τον Αιγύπτιο επιθετικό και να θεωρεί πως μαζί με τον Γκερέρο που πηγαίνει εξαιρετικά στην προετοιμασία με 5 γκολ σε 4 ματς θα έχει στα χέρια του μια πολύ δυνατή γραμμή κρούσης.

Στο Βέλγιο εξάλλου βρίσκονται πλέον και οι Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί, με τον πρώτο όμως να είναι δεδομένο πως θα φέρει σημαντικές προτάσεις με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ξέχωρα από την υπόθεση Κούκα στον Ολυμπιακό επιμένουν και για τον Γουίλιαν Αράο. Ως γνωστόν οι μεταγραφικές υποθέσεις με παίκτες από την Λατινική Αμερική είναι πάντα δύσκολες με τους ερυθρόλευκους πάντως να είναι σε ανοικτή γραμμή με την Φλαμένγκο ελπίζοντας πως θα βρεθεί η «χρυσή» τομή, έχοντας ως μπακ-απ επιλογή τον Μαριάνο Μπαρέιρο της Ρασίνγκ.

Στο «μέτωπο» του στόπερ μετά το τέλος στην υπόθεση Μεριά ο Ολυμπιακός έχει ήδη προχωρήσει στην αναζήτηση του νέου εκλεκτού, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό το όνομα για το οποίο ήδη μιλάνε. Η περίπτωση του Νέτο δείχνει να έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο ενώ πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει και μια περίπτωση από την λίστα Μαρτίνς.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.