Ads Top

Τρομερές εξελίξεις με Παππά, τι θα κάνουν Δημήτρης και Ολυμπιακός - Παίζει Περπέρογλου αν φύγει ο...


Νέος χαμός για τον Έλληνα γκαρντ, πού «χτυπούν» Πασκουάλ και Μπλατ.
Ο Παναθηναϊκός είναι σε στάση αναμονής για να κλείσει το ρόστερ του. Εχει κρατήσει σχεδόν όλους αυτούς που ήθελε να κρατήσει και κυρίως τον Νικ Καλάθη.

Μένει να κάνει το ίδιο και με τον Νίκο Παππά, ώστε από κει και πέρα να πραγματοποιήσει δύο ακόμη μεταγραφές και άπαντες να πάνε για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Με τον Έλληνα γκαρντ το θέμα είναι στάσιμο, μετά τις δύο πρότασεις που του έκανε ο Παναθηναϊκός και ο διεθνής γκαρντ τις απέρριψε.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι δυσαρεστημένος από την εξέλιξη αυτή. Και είναι δυσαρεστημένος γιατί είναι ο πρώτος που έχει σταθεί στον 28χρονο γκαρντ και στα πολλά λάθη που έχει κάνει έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Καταλαβαίνει κανείς, βλέποντας την εξέλιξη των πραγμάτων, ότι δεν έχει αποκλειστεί η περίπτωση επαναπροσέγγισης.

Ότι, δηλαδή, είναι πιθανό να τα βρουν. Αν ήταν άλλος παίκτης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα είχε κόψει κάθε συζήτηση και θα πήγαινε για άλλον γκαρντ. Επειδή, όμως, είναι ο Νίκος Παππάς, επειδή είναι ένα παιδί που γουστάρει, επειδή είναι ένας παίκτης που έχει προσόντα και τον αγαπάει η «πράσινη» εξέδρα, το αφεντικό της ΚΑΕ κάνει λίγο υπομονή ακόμη.

Δεν πρόκειται, όμως, σε καμμία περίπτωση να κάνει κίνηση προσέγγισης. Αυτή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος περιμένει να γίνει από τον Νίκο Παππά, ώστε να τα βρουν και ο παίκτης να συνεχίσει στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, έχει έτοιμο το δεύτερο πλάνο και αυτό αφορά στον Πέτερι Κόπονεν. Τον Φινλανδό γκαρντ που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι Πασκουάλ τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και θα κινηθεί αμέσως η διαδικασία, αν οριστικοποιηθεί ότι ο Νίκος Παππάς τραβάει για άλλες πολιτείες.

Επίσης, για τον Έλληνα άσο αναφέρθηκε το ενδεχόμενο να ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός, αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον Λευτέρη Μποχωρίδη και αν δεν μείνει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, θα κάνουν κίνηση για τον Στράτο Περπέρογλου ή τον Ναζ Λονγκ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.