Ads Top

Μεγάλη ανατροπή – Τι αποφάσισε ο Μπλατ για τις μεταγραφές – Τα «σκάνε» οι Αγγελόπουλοι!


Ιδού το ρόστερ του νέου Ολυμπιακού, πώς θα παίζει.
Ο Ολυμπιακός ήθελε έναν πολύ αθλητικό γκαρντ-φόργουορντ για να πλαισιώσει τον Κώστα Παπανικολάου στην θέση «3» και τον βρήκε στο πρόσωπο του Αξέλ Τουπάν. Του Γάλλου, που έπαιξε πέρυσι στην Ζαλγκίρις και παλιότερα είχε περάσει και από το ΝΒΑ, χωρίς, όμως, επιτυχία.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θέλει άμυνα, τρέξιμο και σουτ με τον Τουπάν να του εξυπηρετεί σε μεγάλο βαθμό τα σχέδια. Γι’ αυτό λοιπόν και αποφάσισε να αλλάξει το αρχικό πλάνο, σύμφωνα με το οποίο έψαχναν για γκαρντ που θα έπαιζε στις θέσεις 1-2 και να προχωρήσει στην απόκτηση ενός παίκτη που μπορεί να καλύψει περισσότερα στις θέσεις 2 και 3, αλλά είναι σαφώς πιο αμυντικογενής.

Πλέον μένει μία μόνο κίνηση για να κλείσει το ρόστερ των Πειραιωτών. Ο μεγάλος στόχος είναι ο Γιάνις Τίμα με την προϋπόθεση, όμως, να μείνει ελεύθερος από την Μπασκόνια. Αν γίνει αυτό, ο Ολυμπιακός θα τον πάρει αμέσως. Η περίπτωση, όμως, του Λετονού δεν είναι εύκολη καθώς έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τους Βάσκους. Και μάλιστα κλειστό συμβόλαιο.

Η Μπασκόνια δεν θα έλεγε όχι να τον ξεφορτωθεί. Οχι, όμως, για αγωνιστικούς λόγους, αλλά γιατί τα χρήματα, που του δίνει, κρίνει ότι είναι πολλά. Οι επόμενες ώρες θα δείξουν πολλά για την κατάληξη του θέματος.

Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, δεν αγχώνονται ιδιαίτερα, καθώς έχουν σχεδόν κλείσει το ρόστερ τους. Μία μεταγραφή μένει ακόμα και ενώ είμαστε στα μέσα του Ιούλη. Η προετοιμασία ξεκινάει σε 45 μέρες και ο Μπλατ κοιμάται ήσυχος, έχοντας τακτοποιήσει τα περισσότερα θέματα, που αφορούν στη νέα του ομάδα. 

Άλλωστε, οι Ερυθρόλευκοι έχουν ουσιαστικά ξεμπερδέψει με τις μεταγραφές, καλύπτοντας τα κενά που άφησαν οι αποχωρήσεις. Πέραν του Τουπάν, ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τον Σάσα Βεζένκοφ που μπορεί να προσφέρει τόσο στο «3» όσο και «4» λειτουργώντας ως αντι-Παπαπέτρου, τον Ζακ ΛιΝτέι που αντικατέστησε τον Τζαμέλ ΜακΛιν στη ρακέτα και τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Βασίλη Σπανούλη και Βαγγέλη Μάντζαρη στην περιφέρεια.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.