Ads Top

Μακελελέ: «Ο Αμπράμοβιτς χάλασε τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό»


Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ήταν εκείνος που σύμφωνα με τον Κλοντ Μακαλελέ χάλασε την τελευταία στιγμή τη συμφωνία για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Ο Κλοντ Μακελελέ αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο πρόσφατο φιλικό των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Έουπεν, της οποία είναι προπονητής 45χρονος πρώην διεθνής άσος της Γαλλίας.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Φως των Σπορ» ο Μακελελέ αναφέρθηκε στο παρελθόν και στον λόγο που δεν έγινε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, πριν από μερικά χρόνια.

«Όταν ήμουν στην Τσέλσι, το καλοκαίρι του 2007 είχα συμφωνήσει ουσιαστικά με τον Ολυμπιακό. Φανταστείτε ότι είχα μιλήσει μέχρι και με τον προπονητή (τότε τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν ο Τάκης Λεμονής). Ήταν μία προοπτική που δεν με άφηνε αδιάφορο. Όμως, έχω την αντύπωση ότι τη μεταγραφή τη χάλασε την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος. Δεν ήθελε να φύγω... Μάλλον με εκτιμούσε πολύ. Ήμοπυν από τους παίκτες που είχε πάρει στην πρώτη του χρονιά στην Τσέλσι. Ίσως έπαιξε και αυτό τον ρόλο του, ότι ήμουν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που είχε πάρει το 2003», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μακελελέ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.