Ads Top

Ολυμπιακός: Άμεση κίνηση για Αράο και Μεριά!


Το 4-0 από την Γκενκ ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά του Ολυμπιακού για ενίσχυση σε άμυνα και μεσαία γραμμή!
Από τα ξημερώματα της Πέμπτης, είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε στο FWS.GR για το «παιχνίδι» που έκανε ο Ολυμπιακός με Σφαξιέν και Φλαμένγκο για τους Μεριά και Γουίλιαν. Το βαρύ 4-0 από την Γκενκ το απόγευμα προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, αρκετή μουρμούρα στις τάξεις των Πειραιωτών, αφού κάποια φαινόμενα κυρίως σε ατομικό επίπεδο ήταν αδύνατον να αγνοηθούν.

Η αδυναμία στη μεσαία γραμμή, αλλά και στο κέντρο της άμυνας έβγαζε μάτι σε αρκετές περιπτώσεις και γι’ αυτόν τον λόγο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναμένεται να κινηθούν άμεσα, ώστε να εξασφαλίζουν ότι φαινόμενα σαν τα απογευματινά δεν θα επαναληφθούν στα επίσημα (και πιο κρίσιμα) ματς που έρχονται. Τα αντανακλαστικά των ερυθρολεύκων φαίνεται πως ενεργοποιούνται άμεσα, μια και ήδη έχει αναπτυχθεί εντονότατη φημολογία που κάνει λόγο για άμεση και αποφασιστική κίνηση προκειμένου να κλείσουν οι δυο μεγάλοι στόχοι του άξονα: ο στόπερ Γιασίν Μεριά και ο κεντρικός μέσος Γουίλιαν Αράο.

Η περίπτωση του Μεριά είναι γνωστή σε όλους και με δεδομένο ότι ο παίκτης θέλει σαν τρελός να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, η Σφαξιέν αυτή τη φορά θα φανεί πιο διαλλακτική και δεν θα προκαλέσει νέα προβλήματα. Όσο για τη Φλαμένγκο, εκεί τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα: ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκ.  ευρώ, οι Βραζιλιάνοι ζητούν 4 εκ. και η λογική λέει πως με κάτι παραπάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ η δουλειά θα κλείσει, εφόσον συμφωνηθεί και ο τρόπος καταβολής (η «Φλα» τα ήθελε όλα ντούκου, η αρχική πρόταση του Θρύλου προέβλεπε τέσσερις δόσεις και εξόφληση στα τέλη του 2019).

Το επόμενο 48ωρο θα είναι καθοριστικό και όπως όλα δείχνουν, τουλάχιστον η μεταγραφή του Μεριά θα κλείσει δίχως παρατράγουδα.

*fws.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.