Ads Top

Κληρώνει… μεταγραφάρα στην Τούμπα που θα «αποτρελάνει» τους οπαδούς – Τα δίνει όλα ο Ιβάν



Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινούνται τις τελευταίες ημέρες και ώρες στον ΠΑΟΚ, καθώς όλοι περιμένουν με μεγάλη αγωνία την πρώτη μάχη με τη Βασιλεία, ενώ πριν λίγο ενημερώθηκαν και για τους αντιπάλους τους στα επόμενα προκριματικά, είτε του Europa League είτε του Champions League, ανάλογα τι θα γίνει στα δύο παιχνίδια με τους Ελβετούς.
Αν ο Δικέφαλος καταφέρει και πάρει την πρόκριση, θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League  την Σπαρτάκ Μόσχας, ομάδα που σαφώς είναι έμπειρη ευρωπαϊκά και με δυνατό ρόστερ, ωστόσο δεν είναι και το απόλυτο φαβορί. Στην απευκταία ωστόσο περίπτωση που δεν τα καταφέρει κόντρα στη Βασιλεία, ο ΠΑΟΚ θα πάει στο Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει ομάδα που σαφώς θα είναι χαμηλότερης δυναμικότητας και θεωρητικά του χεριού του.

Όποιον ευρωπαϊκό δρόμο και να πάρει όμως, υπάρχει απόφαση της διοίκησης να δυναμώσει το ρόστερ και για αυτό κινούνται ώστε να κλείσουν άμεσα μία μεταγραφή, ίσως και πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει οι φήμες στην Θεσσαλονίκη πως… τρέχουν στην Τούμπα για μία δυνατή μεταγραφή και δεν αποκλείεται να υπάρξει οριστική συμφωνία ή και ανακοίνωση, ακόμα και εντός της ημέρας!

Δεν αποκλείεται μάλιστα η σχετική φημολογία να συνδέεται με τα δημοσιεύματα των Βέλγων που στέλνουν τον Νίκο Καρέλη στον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας επιθετικός, που έχει συνέλθει πλήρως από τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν την περσινή σεζόν, δεν θα βρει χρόνο συμμετοχής στη Γκενκ τη νέα σεζόν και βρίσκεται υπό παραχώρηση, τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν να ψάχνουν για έναν καλό φορ.

Μέχρι στιγμής η παραπάνω φημολογία δεν επιβεβαιώνεται από τον ΠΑΟΚ ή από κάποια άλλη πηγή, ενώ η σελίδα που έγραψε το εν λόγω ρεπορτάζ δεν διακρίνεται για την φερεγγυότητά της.

Πάντως, σίγουρα δεν είναι τυχαία και η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη νωρίτερα στην Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι της ομάδας τον περίμεναν για σήμερα, όμως αυτός βρίσκεται στην Ελλάδα από την Παρασκευή και το τριήμερο αυτό έτρεξαν ήδη αρκετά θέματα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.