Ads Top

Τεστ ετοιμότητας για τον ΠΑΟΚ σήμερα με Αντβέρπ


Ευκαιρία για να διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών του ενόψει των αγώνων με τη Βασιλεία θα έχει σήμερα (13:30) ο Ράζβαν Λουτσέσκου, στο τεστ του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βελγική Αντβέρπ. Πρόκειται για το πρώτο από δύο σερί φιλικά που δίνει σήμερα και αύριο ο "Δικέφαλος του Βορρά".
Δύο σερί φιλικά έχει προγραμματίσει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, σήμερα κι αύριο, προκειμένου να εξάγει πλήρη συμπεράσματα για την ετοιμότητα όλων των παικτών που έχει στη διάθεσή του ενόψει των αγώνων με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Champions League. Ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει να δει βελτίωση σε όλους τους τομείς σήμερα κόντρα στην Αντβέρπ αρχικά, και εν τέλει αύριο κόντρα στη Ντε Γκράαφτσαπ.

Αγώνες που αποτελούν τα τελευταία τεστ για τον "Δικέφαλο" πριν τους κρίσιμους αγώνες με τους Ελβετούς και θα "δείξουν", ουσιαστικά, και τις τελικές σκέψεις του Ρουμάνου τεχνικού για την ενδεκάδα που θα παρατάξει τότε, στον πρώτο αγώνα.

Όσον αφορά στη σημερινή φιλική αναμέτρηση (13:30, NovaSports-1) ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με τους Ρέι ή Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τους τέσσερις γνωστούς στην άμυνα Βιεϊρίνια, Μάτος, Βαρέλα και Κρέσπο, στον άξονα τους Κάνιας και Μαουρίτσιο, τον Πέλκα μπροστά τους και στην τριάδα της επίθεσης τους Μπίσεσβαρ αριστερά, Λημνιό δεξιά και τον Πρίγιοβιτς στην κορυφής της επίθεσης.

Απέναντι του σήμερα ο "Δικέφαλος" θα βρει έναν παλιό γνώριμο, καθώς στον πάγκο της Αντβέρπ κάθεται ο Λάζλο Μπόλονι. Η Βελγική ομάδα με αυτόν στον πάγκο τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.