Ads Top

Αλλαγές στην Θύρα 7 – Τι ανακοίνωσαν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού



Λίγες ημέρες έχουν μείνει ως το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς για τον Ολυμπιακό, αυτό με την Λουκέρνη στις 9 Αυγούστου, ενώ οι φίλοι της ομάδας θα πάρουν... μία πρώτη γεύση και στο φιλικό της 1ης Αυγούστου με τη Λεγανές. Σε ό,τι αφορά τώρα τα εισιτήρια των οργανωμένων οπαδών και την κατάσταση στο πέταλο, η Θύρα 7 με ανακοίνωσή της έδωσε το στίγμα για τη νέα σεζόν. Για να είναι κάποιος εκεί, θα πρέπει να αποκτήσει πρωτίστως εισιτήριο διαρκείας, καθώς δεν θα κυκλοφορούν μεμονωμένα εισιτηρίων για τις θύρες εκεί.

Σημειώνουν ακόμα πώς σε σχέση με πέρσι την ίδια εποχή, έχον διατεθεί περισσότερα εισιτήρια διαρκείας για το πέταλο.

Με την σχετική ανακοίνωση της Θύρας 7 να αναφέρει: Παίρνω θέση στην κερκίδα…..

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την στιγμή που θα αντικρίσουμε ξανά την ερυθρόλευκη στον ναό… Όμως αν και σε σχέση με την ίδια περσινή χρονική περίοδο έχουμε πουλήσει περισσότερα διαρκείας (3.200 αυτή την στιγμή που μιλάμε) αρχής γενομένης από το ματς με την Λεγκανιές, όπως βέβαια και αυτό με την Λουκέρνη, στο πέταλο μας είσοδο δικαιούνται μόνο όσοι είναι κάτοχοι διαρκείας.

Είχαμε προαναγγείλει ότι την φετινή περίοδο δεν θα κυκλοφορούν εισιτήρια απλά στο πέταλο μας. Πέρα από την υποχρέωση μας να τα εξαντλήσουμε βοηθώντας διπλά τον ερασιτέχνη, είναι καθήκον όλων μας να είναι γεμάτο το πέταλο μας. Όσοι λοιπόν θέλουν να είναι παρόντες στην 7 στα πρώτα ματς της νέας σεζόν, ας σπεύσουν να τα προμηθευτούν…

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.