Ads Top

Ποιος Μαουρίτσιο; Άλλη «βόμβα» σκάει στην Τούμπα - Δίνει ο Ιβάν 5 «μύρια» για... στόχο του Τίγρη;


Στη «βιτρίνα» κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ, «έτοιμος» ο διάδοχος!
Ένα… τρελό σενάριο κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το οποίο ο Μαουρίτσιο βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» του ΠΑΟΚ και πως είναι πολύ πιθανό να πωληθεί το επόμενο διάστημα

Βεβαίως, κάτι τέτοιο, με τα υπάρχοντα δεδομένα, μοιάζει τουλάχιστον ακραίο να συμβεί, καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν από τους κορυφαίους της περασμένης σεζόν και δεν υπάρχει καμία πρόθεση να παραχωρηθεί.

Παράλληλα, ο 29χρονος άσος είναι από τα αγαπημένα «παιδιά» του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έχει ζητήσει να μην αποχωρήσει κανένας από τους βασικούς της περσινής 11άδας. Μία ενδεχόμενη παραχώρηση του Μαουρίτσιο είναι δεδομένο πως δε θα άρεσε στον Ρουμάνο τεχνικό κι αυτό είναι κάτι που προφανώς δε θέλουν στην «ασπρόμαυρη» διοίκηση.

Πάντως, μπορεί, για την ώρα, να μην «παίζει» πώληση του Βραζιλιάνου μέσου, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για έναν άλλο μεγάλο άσο του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, για τον οποίο ακούγονται σειρήνες και στην Τούμπα περιμένουν μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό. Άλλωστε, όπως σας έχουμε αποκαλύψει, οι «ασπρόμαυροι» έχουν κάνει την προεργασία τους για να φέρουν στην ομάδα έναν άξιο αντικαταστάτη του Σέρβου φορ.

Βιέιρα και Καρέλης

Πάντως, αυτός δεν αναμένεται να είναι ο... Ούγκο Βιέιρα, για τον οποίο δεν υπάρχει καμία επαφή από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Κόντρα στα τελευταία δημοσιεύματα, οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν κάνει κίνηση για τον Πορτογάλο φορ, παρόλο που όντως βρίσκεται στις επιλογές τους (δεν είναι στις πρώτες θέσεις).

Ενδεχομένως το θέμα να συντηρείται από μάνατζερ, εκπρόσωπο του παίκτη, που κάνει δουλειές στην Ελλάδα, αλλά στην πραγματικότητα μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με τον έμπειρο επιθετικό.

Όσον αφορά τα σενάρια για τον Νίκο Καρέλη, όσο η Γκενκ αξιώνει περί τα 5 εκατ. ευρώ για την πώλησή του, τότε μάλλον μοιάζει απίθανο σενάριο όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα (ακούστηκε και για την ΑΕΚ) να ασχοληθεί σοβαρά. Ενδεχομένως, μάλιστα, το όνομα του Έλληνα φορ να επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο και λόγω της παρουσίας του μάνατζέρ του, Χρήστου Γάτση, στο Βέλγιο.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.