Ads Top

Tρελό «χουνέρι» από Μαρινάκη - Έτσι «την έφερε» στον... πρώην και του «έκλεψε» τον παικταρά



Δεν ξέρω αν διαβάσατε όλα όσα γράφτηκαν γύρω από την υπόθεση Γκερέρο. Του νέου επιθετικού του Ολυμπιακού, τον οποίο οι ερυθρόλευκοι έφεραν στην Αθήνα με συνοπτικές διαδικασίες, τον υπέγραψαν για τρία χρόνια και σήμερα θα τον ανακοινώσουν.


Τον παίκτη τον ήθελε και η ΑΕΚ, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό συνέβαινε όταν ακόμα ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της. Από τη στιγμή που ο Ισπανός αποχώρησε, η «Ένωση» δεν έδειξε κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον παίκτη και κάπου εκεί… εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός.




Η υπόθεση φαίνεται εύκολη, αλλά μόνο τέτοια δεν ήταν. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να κερδίσει έναν… πρώην του για να πάρει τον παίκτη. Ποιος είναι αυτός; Ο Χουάνχο Λορένθο, ο οποίος έχει πόστο στο επιτελείο της Λεγανές και ήταν αυτός που έκανε τις διαπραγματεύσεις για να μείνει εκεί ο παίκτης.

Του πρότεινε ένα καλό συμβόλαιο, τον πίεσε να μείνει, αλλά ο Γκερέρο ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Και όταν εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα για να πει το «ναι», να ανέβει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.