Ads Top

Φήμη-βόμβα για τον Παϊρόζ - «Τρέμει» ο ΠΑΟ, άκυρο που τα τινάζει όλα – Λήγει του Κάτσε



"Κόκκινο" έχει χτυπήσει η αγωνία των φίλων του Παναθηναϊκού για τις τύχες της πράσινης ΠΑΕ, καθώς το όλο θέμα με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ έχει αρχίσει να κουράζει αλλά και να παρατηρείται στασιμότητα!
Όπως σας είχε ενημερώσει το sportdog.gr, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας φέρεται να ήρθε "ινγκόγκνιτο" στην Αθήνα το περασμένο Σαββατοκύριακο και να είχε συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο, που προφανώς θα αφορούσαν στις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, φήμη ωστόσο που δεν επιβεβαιώθηκε από καμιά πλευρά.

Παρότι, όμως, αναμενόταν στην Αθήνα αυτές τις μέρες, η τύχη του ακόμα... αγνοείται, καθώς η άφιξή του πάει από αναβολή σε αναβολή. Την ίδια ώρα ψιθυρίζεται έντονα ότι δεν έχει πάρει έγκριση από την κυβέρνηση για άλλη υπόθεση, κάτι που καθυστερεί και την εμπλοκή του στο Τριφύλλι.

Πάντως, η στάση και ο τρόπος του Παϊρόζ προκαλεί αρκετά ερωτηματικά και προβληματισμούς, που σίγουρα δεν έχουν να κάνουν με τα "ευρήματα" από τον οικονομικό έλεγχο της πράσινης ΠΑΕ. Ο ισχυρός άνδρας της Pan Asia δεν εμφανίζεται και το κυριότερο, δεν διαρρέει τίποτα επί του θέματος, αφήνοντας τον Γιάννη Αλαφούζο να "τρέχει" τον Παναθηναϊκό, έχοντας πάντα στα υπόψιν (σ.σ. ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΠΑΕ) το plan B.

Το σίγουρο είναι ότι μέχρι τις 30 Ιουνίου θα πρέπει να έχει τελειώσει η υπόθεση με την μεταβίβαση των μετοχών στον Παϊρόζ.

Επιπλέον, ένα άλο ζήτημα που είναι σε εκκρεμότητα, αφορά τον Έργκους Κάτσε, για τον οποίο υπάρχει ένα "χάσμα" 30.000 ευρώ στις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, καθώς μέχρι τις 30 του μήνα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τον ανανεώσει, αν δεν θέλει να "ξοδέψει" μία από τις δύο ανανεώσεις που δικαιούται να κάνει.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.