Ads Top

«Χαμός» στον Ολυμπιακό με βασικό!



Άστραψε και βρόντηξε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ο Ιρανός επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε για μια άθλια περίοδο για τον σύλλογο, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του.


«Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να δω τι προτάσεις έχω. Τα πάντα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. Τώρα πρέπει να επικεντρωθώ στην Εθνική του Ιράν για να μπορέσω να δώσω το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εχω αρκετό χρόνο μπροστά μου για να αποφασίσω για το μέλλον μου», είπε ο Ανσαριφάρντ στο sarpoosh και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ισχυρή και περήφανη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά σε μια άθλια περίοδο για εμάς χάσαμε πολλούς πόντους. Η δουλειά μου ήταν δύσκολη τη τελευταία αγωνιστική, ο Πρίγιοβιτς έβαλε δύο γκολ με τον Πλατανιά και έπρεπε να κάνω χατ τρικ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να τον περάσω. Δεν τα κατάφερα».

Σκληρές δηλώσεις για παίκτη του Ολυμπιακού, που είναι αλήθεια πως δεν συνηθίζονται. Έχουν μάθει διαφορετικά στον Ολυμπιακό, αλλά ο Ανσαριφάρντ είπε την αλήθεια. Ήταν άθλια η σεζόν που τελείωσε, με τον Ολυμπιακό να μένει εκτός στόχων. Δεν ξέρουμε αν ακούστηκαν καλά όλα αυτά στ’ αυτιά της διοίκησης. Ωστόσο ο Πέδρο Μάρτινς έχει καλή άποψη για τον Ανσαριφάρντ και δεν πρόκειται να… ασχοληθεί με όλα αυτά.

Λέγεται, μάλιστα, ότι έχει ζητήσει από τη διοίκηση να τον κρατήσει πάση θυσία. Και να ψάξει ακόμα ένα φορ που θα τον πλαισιώσει.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.