Ads Top

Πολύ κοντά στο «μπαμ» - Στα γραφεία του ΠΑΟΚ ο παικταράς!



Ο ΠΑΟΚ τα δίνει όλα για να κλείσει άμεσα τον εκλεκτό του για τη μεσαία του γραμμή. Στη Θεσσαλονίκη ο διεθνής Σουδός χαφ, Πόντους Βέρνμπλουμ, για να μιλήσει με τον Δικέφαλο.
Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ στη φάση των ομίλων; Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr με καθημερινές προσφορές*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο ΠΑΟΚ τα δίνει όλα για να τελειώσει άμεσα τις μεταγραφικές του προτεραιότητες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του to10.gr, οι Θεσσαλονικείς έφεραν στην Ελλάδα τον Πόντους Βέρνμπλουμ, με σκοπό να τον πείσουν να υπογράψει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο. Ο Σουηδός μέσος, μάλιστα, βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ από τις 17:00 το απόγευμα και έως τώρα συνεχίζονται οι συζητήσεις.

Οπως γίνεται αντιληπτό, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πείσει τον 32χρονο αμυντικό μέσο να έρθει στην Ελλάδα και οι επαφές να γίνουν από κοντά, δείχνει ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και ότι ο παίκτης το σκέφτεται να πει το μεγάλο «ναι». Εξάλλου, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει to10.gr, η προσφορά του ΠΑΟΚ στον Βέρνμπλουμ ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Χρήματα που έως τώρα δεν του προσφέρει καμία άλλη ομάδα.

Οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες και όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ κάνει την τελική του προσπάθεια για να κλείσει ακόμη μία πολύ σημαντική μεταγραφή, μετά τον Λέο Ζαμπά, την απόκτηση του οποίου επίσης αποκάλυψε to10.gr. Μείνετε συντονισμένοι στο to10.gr, για τις νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση του Βέρνμπλουμ.

to10
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.