Ads Top

Δύο εκατομμύρια για εξτρέμαρο κορυφαίας ομάδας - «Τρέλα» από Μαρινάκη, έρχεται για αντι-ΜακΚέι


Πώς θα ντυθεί στα κόκκινα η... καψούρα του προέδρου.


Ο Λάζαρ Μάρκοβιτς είναι η... καψούρα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να εγκαταλείπει την υπόθεση του Μπάρι ΜακΚέι. Ο Σκωτσέζος εξτρέμ μπορεί να ήρθε στην Ελλάδα για να συζητήσει με τους ερυθρόλευκους, αλλά εκείνοι πάγωσαν τις κουβέντες, προφανώς γιατί ψάχνουν κάτι καλύτερο. Και φυσικά, αυτό το καλύτερο δεν είναι άλλο από τον Λάζαρ Μάρκοβιτς.

Ο εξτρέμ που ανήκει στη Λίβερπουλ και το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε ως δανεικός στην Άντερλεχτ, είναι ο παίκτης που έχει… σταμπάρει ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού θέλει να κάνει μια μεταγραφή η οποία θα ενθουσιάσει τον κόσμο και θεωρεί πως ο Σέρβος είναι αυτός που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ωστόσο, η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Στο Βέλγιο θέλουν σαν τρελοί να τον κρατήσουν, ενώ το συμβόλαιό του είναι πολύ υψηλό. Στη Λίβερπουλ έχει υπογράψει έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, ποσό που δύσκολα θα έδινε ο Ολυμπιακός. Ωστόσο μπορούν οι ερυθρόλευκοι να δώσουν τουλάχιστον τα μισά και τα υπόλοιπα να καλυφθούν από τη Λίβερπουλ, προκειμένου να προχωρήσει ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή.

Είναι μια υπόθεση που σίγουρα συναντά εμπόδια και δυσκολίες, αλλά το θετικό είναι πως τόσο η Λίβερπουλ που θέλει να τον… ξεφορτωθεί, όσο και ο παίκτης θέλουν να τελειώνει μια και καλή το θέμα. Τις τελευταίες ώρες πάντως υπάρχουν δημοσιεύματα για το θέμα στο Βέλγιο, τα οποία αναφέρουν πως ο Μάρκοβιτς βρίσκεται ήδη στον δρόμο για την Ελλάδα και το μεγάλο λιμάνι. Ίδωμεν…

*pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.