Ads Top

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με Έλληνα άσο: Τον… τελειώνουν – «Παιχνίδια για να πάει στην ΑΕΚ»!


Δημοσίευμα που ανάβει φωτιές, τι σχολίασε ο Καραπαπάς.


Με τον χειρότερο τρόπο φαίνεται πως ξεκινάει η σεζόν για τον Μανώλη Σιώπη στον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του «Γαύρος», στο Λιμάνι είναι έξαλλοι με τον Έλληνα άσο και τον μάνατζέρ του, Μπρούνο Τσιρίλο, καθώς θεωρούν πως έπαιξαν… παιχνίδια στην πλάτη του συλλόγου, ώστε ο παίκτης να πάει στην ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως: «Ο Σιώπης ζήτησε από την πρώτη ημέρα προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» να πάει στη Λεχ Πόζναν έχοντας πρόταση 200.000 ευρώ. Φυσικά, οι Πειραιώτες δεν θα έδιναν με τίποτα με ένα τέτοιο ποσό τον παίκτη ή ακόμη και αν η πρόταση ήταν 500.000 ευρώ, όπως ισχυριζόταν ο ατζέντης του ο Μπρούνο Τσιρίλο (!) το προηγούμενο διάστημα. Με άλλα λόγια ο Σιώπης, επιχείρησε να πείσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι θέλει να φύγει από την κορυφαία ομάδα της χώρας για να πάει στο πολωνικό πρωτάθλημα».

Και συνεχίζει: «Φυσικά, τα… παιχνιδάκια του Σιώπη έγιναν αντιληπτά από τους Πειραιώτες και πλέον ο Έλληνας μέσος βρίσκεται σε μπελάδες. Ή για να είμαστε πιο σαφείς ο Σιώπης προβλέπεται να αρχίσει να ασχολείται με άλλο άθλημα για τον επόμενο χρόνο. Οι συνέπειες αυτού που επιχείρησε, με κάποιους να λένε ότι πίσω από τη Λεχ Πόζναν κρύβεται η ΑΕΚ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τι πράγματα ακούγονται εε;, θα είναι μεγάλες και αυτό θα έπρεπε να το αναλογιστεί όταν επιχείρησε να κάνει… παιχνίδια κατά του Ολυμπιακού».

Εφόσον λοιπόν επιβεβαιωθούν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, τότε το μέλλον του Σιώπη στο Λιμάνι είναι εξαιρετικά αβέβαιο, καθώς φαίνεται πως πρόθεση των Πειραιωτών, παρότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, να τον αφήσουν για έναν χρόνο… στην εξέδρα.

Ίσως εδώ αναφέρεται τελικά και το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης, έγραψε σχετικά στα Social Media: «Ο μεγάλος Νταϊφάς έλεγε ότι όλοι είναι ΝΑΝΟΙ μπροστά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Απο την πρώτη μέρα τονίστηκε ο βασικός κανόνας της ομάδας. Πειθαρχία και σεβασμός στη φανέλα και τον Σύλλογο. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν παιχνιδάκια με ατζέντηδες και άλλους... πονηρούς, θα το μετανιώνουν πικρά».

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.