Ads Top

Κόλαση με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Ποιον θέλουν να τελειώσουν, γίνεται «σφαγή»



Σε ρυθμούς εκλογών κινούνται όλοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς τη στιγμή που οι ομάδες ψάχνουν τις μεταγραφές του για το επόμενο πρωτάθλημα, στο παρασκήνιο γίνεται χαμός για την Σούπερ Λιγκ και την ΕΠΟ!


Η προσοχή όλων έχει στραφεί πλέον στις εκλογές που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα στη Λίγκα και πραγματικά τα όσα εξελίσσονται στο παρασκήνιο, δεν έχουν προηγούμενο. Συζητήσεις, συναντήσεις και... συμφωνίες που ούτε φανταζόταν κανείς πριν από μερικούς μήνες!

Γύρω λοιπόν από την εκλογή του νέου προέδρου στην Σούπερ Λιγκ «παίζεται χοντρό παιχνίδι» και το ίδιο θα συμβεί και στις εκλογές της ΕΠΟ, που ακολουθούν το πολύ μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, εδώ και μέρες βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις μεταξύ διαφόρων ομάδων, σχετικά με τη γραμμή που θα ακολουθήσουν, ωστόσο αυτό που έχει προκαλέσει φυσικά μεγαλύτερη εντύπωση, είναι η απόφαση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού να στηρίξουν τον ίδιο υποψήφιο.

«Ερυθρόλευκοι» και «ασπρόμαυροι» θέλουν να περάσουν τον δικό τους πρόεδρο (κυκλοφόρησε ήδη το όνομα του δικηγόρου Βαγγέλη Μπαταγιάννη, αντιπρόεδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός) και ουσιαστικά να οδηγήσουν σε… ήττα την ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς έτσι θεωρούν πως θα περιορίσουν την επιρροή του «Τίγρη» στα κέντρα εξουσίας.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στις εκλογές της ΕΠΟ σε λίγους μήνες, καθώς ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα παλέψουν για τον «κοινό σκοπό», που είναι η πτώση του Μελισσανίδη και για να το πετύχουν αυτό στην Ομοσπονδία, θα χρησιμοποιήσουν όλα τα όπλα που έχουν στην διάθεσή τους.

Πώς όμως θα φτάσουμε στις εκλογές της ΕΠΟ; Σύμφωνα με όσα έμαθε το Sportdog.gr, το σενάριο αυτό θα προχωρήσει μέσω των παραιτήσεων των μελών του ΔΣ, εξέλιξη που θα οδηγήσει αναγκαστικά σε νέες εκλογές, για τις οποίες θα έχει ελάχιστη σημασία εάν θα είναι υποψήφιος ή όχι ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Αυτό που έχει σημασία, για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, είναι να κερδίσουν και να… πάρουν την δύναμη που θεωρούν ότι έχει η ΑΕΚ!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.