Ads Top

Πέφτουν «κεφάλια» στον ΠΑΟ - Ποιος «την πάτησε» και τώρα... τρέμει;


Ο κόσμος «βράζει» και το αφεντικό θέλει μόνο κούπα. Αλλιώς...


Η Ελλάδα πάντα κρίνει από τα αποτελέσματα και από τον κανόνα δεν ξεφύγαμε ούτε αυτή τη φορά. Οχι, οι Ολυμπιακοί δεν αποθεώνουν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που έκραζαν για καιρό. Θα το κάνουν, αν θα πάρουν το πρωτάθλημα.

Οι Παναθηναϊκοί, όμως, έχουν αρχίσει και αμφισβητούν έντονα τον Τσάβι Πασκουάλ. «Έχασες πέρυσι με πλεονέκτημα από τη Φενέρ, έχασες φέτος με πλεονέκτημα από τη Ρεάλ, αποκλείστηκες στο Κύπελλο από την ΑΕΚ, αν χάσεις με πλεονέκτημα έδρας και το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, τότε να πας στο καλό», είναι αυτό που λένε πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού, μετά τον πρώτο χαμένο τελικό από τους Πειραιώτες.

«Ολο με τρίποντα παίζουμε, δεν είναι μπάσκετ αυτό», είπαν χθες αρκετοί υποστηρικτές του Τριφυλλιού, ξεχνώντας ότι η ομάδα τους πήγαινε τρένο μέχρι πρότινος και αποκλείστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω διαιτησίας, όπως τουλάχιστον έλεγαν.

Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει σοβαρά θέματα. Ακόμη και αν κέρδιζε χθες, πάλι το ίδιο θα έλεγε κανείς για τον Κέισι Ρίβερς, ο οποίος εδώ και τρεις μήνες είναι άλλος παίκτης. Αγνοείται η τύχη του θα λέγαμε. Ο Ματ Λοτζέσκι δεν είναι πια ο ίδιος παίκτης και φαίνεται. Ο Λούκας Λεκαβίτσιους είναι πολύ χρήσιμος, αλλά ο Τσάβι Πασκουάλ τον ξέχασε χθες, επιμένοντας στον Νικ Καλάθη, ο οποίος έκανε το χειρότερό του παιχνίδι στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, δεν είχε σε καλή μέρα τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη, είχε, όμως, όλους τους υπόλοιπους. Με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να είναι αποφασιστικός. Και στεκόμαστε στον συγκεκριμένο παίκτη, γιατί τον έχουν «συνδέσει» με τον Παναθηναϊκό για την επόμενη χρονιά. Το συμβόλαιο του 24χρονου λήγει και οι Πράσινοι θα ενδιαφερθούν. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει γίνει τίποτα. Και ούτε θα γίνει μέχρι το τέλος των τελικών, που βέβαια έχουν πολύ δρόμο ακόμα.

Σίγουρο επίσης είναι ότι ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει μεγάλο πρόβλημα αν δεν πάρει το πρωτάθλημα. Στην Ευρωλίγκα δεν πήγε στο φάιναλ-φορ, ενώ στο Κύπελλο δεν πήγε καν στον τελικό. Οταν ο Νικ Καλάθης δεν μπορεί να πιάσει το παιχνίδι του, το Τριφύλλι έχει πρόβλημα, κάτι που φάνηκε και χθες. Ο σούπερμαν Κώστας Παπανικολάου τον κλείδωσε και η ζωή για τον Ολυμπιακό έγινε πολύ πιο εύκολη...

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.