Ads Top

Πιο κοντά από ποτέ στον Λισάντρο Λόπες ο Ολυμπιακός, πλησιάζει και σε Κουντέ


Σε καλό δρόμο βρίσκονται για τον Ολυμπιακό οι περιπτώσεις των Λόπες-Κουντέ, ενώ είναι δύσκολη αυτή του Μάρκοβιτς. Τι ισχύει με Μολέντο.


Κοντά στον Λισάντρο Λόπες ο Ολυμπιακός, πλησιάζει ο Πιέρ Κουντέ, όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σε καλό δρόμο βαδίζουν δύο υποθέσεις για τους «ερυθρόλευκους», που βρίσκονται πρώτη φορά τόσο κοντά στον στόπερ της Μπενφίκα, με τους «αετούς» να δείχνουν έτοιμοι να αποκτήσουν τον Κριστιάν Λέμα, ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι πρόσφατα ήταν στο «στόχαστρο» των Πειραιωτών.

Παράλληλα, έχει μπει νερό στ’ αυλάκι και στην υπόθεση του Καμερουνέζου χαφ της Ατλέτικο Μαδρίτης και είναι σοβαρές οι πιθανότητες για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα και θα αφιερώσει μέρος των διακοπών του (δίχως να αποκλείεται να μιλήσει με τον Ολυμπιακό) στη χώρα μας, παραμένει πάντα στα υπόψιν, αλλά η περίπτωσή του είναι δύσκολη. Η Ίντερνασιονάλ ζητάει 3-4 εκατ. ευρώ και σίγουρα αυτό το στοιχείο αποτελεί «αγκάθι».

Ο Ολυμπιακός είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Λάζαρ Μάρκοβιτς και οι συζητήσεις γίνονται σε καλό κλίμα. Ωστόσο, μπορεί τη δεδομένη στιγμή ο Σέρβος εξτρέμ να βρίσκεται στο κάδρο για τους «ερυθρόλευκους», αλλά είναι πιο δύσκολο να αποκτηθεί, διότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θέλουν τον παίκτη της Λίβερπουλ.

Ακόμη, ο Τζο Κάμπελ (έπαιξε στο λιμάνι ως δανεικός από την Άρσεναλ το 2013-14) δείχνει «ζεστός» στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αν και οι δύο πλευρές φαίνεται ότι έχουν άλλες προτεραιότητες. Πάντως, μοιάζει να υπάρχει πρόσφορο για νέα συνεργασία με τον εξτρέμ των «κανονιέρηδων».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.