Ads Top

Θα σοκάρει ο Παϊρόζ με το επόμενο αφεντικό του ΠΑΟ - Εκεί θα τον δώσει, θα τον γιγαντώσει



Ο Παναθηναϊκός λοιπόν είναι προ των πυλών της μεγάλης αλλαγής. Ο Παϊρόζ έχει μιλήσει με Αλαφούζο, Νταμπίζα και Δώνη, τα έχουν πει, τα έχουν συμφωνήσει κι αν μέχρι το τέλος του μήνα, ή μέχρι την ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου, δεν προκύψουν δυσάρεστες εκπλήξεις, οι πράσινοι αλλάζουν οριστικά σελίδα με τον Ταϊλανδό και την παρέα του στο τιμόνι της ομάδας.


Η αλήθεια είναι ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος των οπαδών του τριφυλλιού δεν μένει ικανοποιημένο 100% από την αλλαγή σκυτάλης. Από τη συγκεκριμένη αλλαγή, για να μιλάμε όσο πιο συγκεκριμένα γίνεται. Οι περισσότεροι ήθελαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στη «γέφυρα» του καραβιού και αυτό δείχνουν όλες οι ιντερνετικές δημοσκοπήσεις, όλες οι συζητήσεις στα πράσινα φόρουμ, οι περισσότερες τοποθετήσεις στα σχόλια των άρθρων στις αθλητικές ιστοσελίδες. Ο Δημήτρης έχει ρεύμα και αυτό θα το εκμεταλλευτεί όπως πρέπει.

Ενας τόσο έξυπνος επιχειρηματίας, δεν νοείται να μην έχει Plan B, C... Την Παρασκευή μάλιστα αναλαμβάνει τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, εκτός απροόπτου. Τι κάνει με αυτό τον τρόπο; Πλευρίζει τον Παϊρόζ, στον οποίο ήδη έχει ανοιχτεί με προσωπική του δήλωση προ 20μέρου και «κυκλώνει» την ΠΑΕ. Η εμπλοκή λοιπόν του Γιαννακόπουλου στο ποδόσφαιρο είναι δεδομένη, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, και καλό θα ήταν να μη βιαστούμε να χαρακτηρίσουμε μπροστινό τον Ταϊλανδό ή αμφιβόλου προελεύσεως και ικανότητας επιχειρηματία ή επενδυτή, όπως θέλετε πείτε το.

Επίσης, θα πρέπει να ειπωθεί το εξής: ο δύσκολος Γιώργος Δώνης είπε το «ναι» για συμβόλαιο μεγαλύτερο του ενός έτους. Τι σημαίνει αυτό για όσους γνωρίζουν; Ότι το «τρένο» άκουσε από το στόμα του νέου αφεντικού όσα ήθελε για αριθμούς και επενδύσεις στην ομάδα. Πήρε εγγυήσεις, με λίγα λόγια.

Είναι και κάτι άλλο στην όλη ιστορία, που δεν έχει πολυκυκλοφορήσει: Μερικά «πουλάκια» στην πιάτσα λένε ότι οι της Redstone, δηλαδή οι συμπαίκτες Γιαννακόπουλου, είναι καθόλα έτοιμοι για την εποχή Πιενμπογκσάντ. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ότι γνώριζαν από την πρώτη στιγμή που δέχθηκαν να μπουν στο κάδρο του μελλοντικού Παναθηναϊκού, την ύπαρξη της υποψηφιότητας με τον Ταϊλανδό «πρώτη μούρη». Και άρα, με το σκεπτικό πως κάποια στιγμή ίσως χρειαστεί να αγοράσουν από τον Ταϊλανδό τον Παναθηναϊκό, στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Καθόλου μακρινό σενάριο θα έλεγα. Οι σοβαροί επιχειρηματίες, τα μεγάλα funds, οι «παίκτες» λαμβάνουν τα πάντα υπόψιν τους και ίσως έτσι να εξηγείται η δήλωση-σχεδόν πρόσκληση του Δημήτρη στον Παϊρόζ για το Athens Alive, με δεδομένες τις δυσκολίες στον Βοτανικό για το γηπεδικό. Και τότε ο Παναθηναϊκός θα ξαναγίνει μεγάλος και τρανός.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.