Ads Top

Αέρας ανανεώσεων κι απόκτησης νέων παικτών στην ΑΕΚ


Την διατήρηση του βασικού της κορμού επιθυμεί η ΑΕΚ εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, ενώ εξετάζει και περιπτώσεις απόκτησης νέων παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ της.


Κατόπιν της εξαιρετικής σεζόν για λογαριασμό της Ένωσης που έφτασε στον τελικό της Handball Premier» διεκδικώντας από κοινού με τον Ολυμπιακό τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος, υλοποιείται ο «κιτρινόμαυρος» σχεδιασμός για την διατήρηση μιας εξίσου δυνατής ομάδας στο πλαίσιο της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Δεδομένου ότι αρκετοί παίκτες σημείωσαν εξαιρετική χρονιά, ο Νίκος Γραμματικός επιθυμεί την διατήρηση αρκετών εξ αυτώνστο ρόστερ ενώ, μάλιστα, εισηγήθηκε της παραμονής τους στον διοικητικό υπεύθυνο, Σταμάτη Παπασταμάτη.

Μεταξύ άλλων στα πλάνα του προπονητή βρίσκονται οι Χρήστος Μυλωνάς κι Έλντιν Βραζάλιτσα. Έτσι, λοιπόν, συμφώνησαν με τον κιτρινόμαυρο σύλλογο, ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν κι επίσημα.

Στην ΑΕΚ συνεχίζει κι ο Στάθης Ζαμπούνης ενώ επιστρέφει κι ο Τάσος Παπαδιονυσίου των οποίων οι επίσημες ανακοινώσεις, επίσης, αναμένονται.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός προχωρά για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας μιας και στο στόχαστρο φέρεται να έχει τους Τριαντάφυλλο Μπάγιο, Μάριο Μωραϊτη του Δούκα και τον Νίκο Τοτό του Καματερού.

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.