Ads Top

Οριστικό: Πουλάει μπαλαδόρο και αγαπημένο των οπαδών - Ποιος τον θέλει, τρελά λεφτά στην Τούμπα



Ένα από τα πιο «καυτά» θέματα της επικαιρότητας στον ΠΑΟΚ αφορά τον Αμρ Ουάρντα και το σενάριο πώλησής του σε άλλη ομάδα.


Ο Αιγύπτιος άσος είχε καλή παρουσία στην πρεμιέρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και γι’ αυτό οι φήμες σχετικά με τους υποψήφιους μνηστήρες έχουν φουντώσει τις τελευταίες ώρες.




Δεν ισχύουν, πάντως, όλα όσα διαβάζουμε για τον βιρτουόζο μέσο. Για παράδειγμα, το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ ανήκει, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, στη σφαίρα της φαντασίας και δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ή ανεπίσημο από την αγγλική ομάδα.

Απεναντίας, υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον που ακούγεται από τη Γαλατασαράι, η οποία λέγεται ότι έχει στείλει άνθρωπο στο Μουντιάλ για να τον παρακολουθήσει. Οι Τούρκοι τσεκάρουν πολύ στενά τον άσο του ΠΑΟΚ, ωστόσο παρουσιάζονται διστακτικοί στο να προχωρήσουν σε πρόταση λόγω της ελληνικής ομάδας, καθώς φαίνεται πως δεν υπάρχει και η καλύτερη σχέση με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Όσον αφορά την τιμή πώλησης του Αμρ Ουάρντα, το ποσό που κυκλοφορεί για τα 5 εκατ. ευρώ μοιάζει, για την ώρα, άκρως υπερβολικό, ενώ ελέγχεται κι αν όντως προβλέπεται στο συμβόλαιό του τόσο υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης.

Σε πρώτη φάση και σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, ο ΠΑΟΚ ζητάει για τον Αιγύπτιο άσο 3 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, ακόμα κι αν προκύψει μία μικρότερη πρόταση,. της τάξης των 2-2,5 εκατ. ευρώ, στην Τούμπα δε θα την αρνηθούν, αφού ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τους «ασπρόμαυρους» ενόψει της νέας σεζόν.

Τα δεδομένα σχετικά με την τιμή πώλησης του Αμρ Ουάρντα μπορούν να αλλάξουν μόνο αν ο παίκτης κάνει… παπάδες από εδώ και πέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.