Ads Top

Ψήνεται άφιξη-βόμβα για τον ΠΑΟ - Ποιος έρχεται και πιάνει το τιμόνι της ομάδας;



Εβδομάδα εξελίξεων και αφίξεων θα είναι αυτή που ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό, καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το deal με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και την αλλαγή ιδιοκτησίας, εφόσον δεν προκύψει κάποιο νέο πρόβλημα.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα ο Ταϊλανδός για τις τελικές επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ το Sportdog.gr σας αποκαλύπτει πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και μία άφιξη ενός ανθρώπου εξαιρετικά σημαντικού για το πλάνο της επόμενης ημέρας στον Παναθηναϊκό.




Αναφερόμαστε στον Αβραάμ Γκραντ, ο οποίος έχει προγραμματίσει ταξίδι στη Μόσχα για το Μουντιάλ, ωστόσο πριν βρεθεί στα γήπεδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να κάνει μία στάση και από την Αθήνα!

Αυτό αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από το Ισραήλ και δεν αποκλείεται η άφιξή του να δρομολογήσει τις εξελίξεις στο Τριφύλλι. Ο Γκραντ, εφόσον προχωρήσει το πλάνο του Πιεμπονγκσάντ, θα αποτελέσει βασικό στέλεχος στον νέο Παναθηναϊκό, καθώς από τα χέρια του θα περνούν σχεδόν τα πάντα.

Ο άλλοτε προπονητής της Τσέλσι θα έχει περισσότερο συμβουλευτικό ρόλο το πρώτο διάστημα και θα είναι αυτός που θα αξιολογεί όλα όσα αφορούν το αγωνιστικό τμήμα. Από τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή, μέχρι το ρόστερ.

Παράλληλα, ο Γκραντ είναι πολύ πιθανό να παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου, είτε μόνος του, είτε με τον Παϊρόζ, που επίσης θα έρθει μέχρι τα τέλη του Ιουνίου στην Ελλάδα, προκειμένου να μιλήσει για τα σχέδια της Pan Asia.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.