Ads Top

Τρελαίνει κόσμο και κοσμάκη ο Τεόντοσιτς - Πού ρίχνει τα δίχτυα του; Λέτε να γίνει το... αδιανόητο;


Υπάρχει περίπτωση να τον ξαναδούμε στα μέρη μας;
Η πιθανότητα να φύγει απ' το NBA ο Τεόντοσιτς φέρνει... αναστάτωση.

Από τη στιγμή που βγήκε η είδηση ότι οι Κλίπερς δεν θα συνεχίσουν με τον Μίλος Τεόντοσιτς, άρχισαν και τα πρώτα σενάρια όσον αφορά το μέλλον του, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να επιθυμεί ήδη την απόκτηση του Σέρβου γκαρντ.
Όπως γράφουν τα τουρκικά και τα σερβικά μέσα, ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε εξετάζει πολύ σοβαρά τον συμπατριώτη του, πολλώ δε μάλλον εάν αποχωρήσει από την ομάδα ο Μπραντ Ουοναμέικερ.

Μπορεί να βγήκε στην επιφάνεια και το όνομα του Μάλκολμ Ντιλέινι για τη Φενέρ ωστόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει σαφή προτίμηση στον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος δεν πρόκειται να συνεχίσει στους Κλίπερς.

Βέβαια ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει στην Ευρώπη, αφού υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να βρει ομάδα στο ΝΒΑ και να συνεχίσει να αγωνίζεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο ίδιος ο Τεόντοσιτς θέλει να συνεχίσει στο NBA και να μην… εγκαταλείψει σαν αποτυχημένος. Αλλά αν τελικά επιστρέψει, θέλει συγκεκριμένες προδιαγραφές. Μια ομάδα που να διεκδικεί όχι μόνο φάιναλ φορ, αλλά την Ευρωλίγκα. Την κορυφή της Ευρώπης. Ο Τεόντοσιτς δεδομένα θα ρίξει… δίχτυα και προς λιμάνι μεριά, όμως το κασέ τους είναι απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό. Και διάθεση, έτσι κι αλλιώς, εκ νέου συνεργασίας δύσκολα θα υπάρξει, όσο υπάρχει ο Σπανούλης.

*pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.